Timarcıoğlu, Daha Yapacak Çok İşimiz Var!

POLİTİKA 20.12.2023 - 19:02, Güncelleme: 20.12.2023 - 19:02
 

Timarcıoğlu, Daha Yapacak Çok İşimiz Var!

MHP Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Nasuh Timarcıoğlu, Esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Timarcıoğlu, ziyaretleri kapsamında Müftülük Karşısı Konteyner Çarşı Esnaflarını, Trabzon Çarşısı Konteyner Esnaflarını,Valilik Karşısı Konteyner Çarşısı Esnaflarını ziyaret etti. Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan  MHP'li Nasuh Timarcıoğlu,  "Esnaflarımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik. Devletimizin ve Belediyemizin gayretli çalışmalarıyla yeni işyerlerine en kısa sürede kavuşacaklarına inancımız tamdır. “Cumhur İttifakı Olarak Daha Yapacak Çok İşimiz Var” diyoruz." ifadelerine yer verdi.   
MHP Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Nasuh Timarcıoğlu, Esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Timarcıoğlu, ziyaretleri kapsamında Müftülük Karşısı Konteyner Çarşı Esnaflarını, Trabzon Çarşısı Konteyner Esnaflarını,Valilik Karşısı Konteyner Çarşısı Esnaflarını ziyaret etti.

Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan  MHP'li Nasuh Timarcıoğlu, 
"Esnaflarımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik.

Devletimizin ve Belediyemizin gayretli çalışmalarıyla yeni işyerlerine en kısa sürede kavuşacaklarına inancımız tamdır. “Cumhur İttifakı Olarak Daha Yapacak Çok İşimiz Var” diyoruz." ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.