Vali Mükerrem Ünlüer Toptancılar Sitesini Ziyaret Etti!

YEREL HABERLER 19.12.2023 - 16:46, Güncelleme: 19.12.2023 - 16:46
 

Vali Mükerrem Ünlüer Toptancılar Sitesini Ziyaret Etti!

Ziyaretlerini sürdüren Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer bu kez durağı, depremde yıkılan Toptancılar Sitesi için kurulan Geçici Toptantıcılar Sitesi oldu.

Geçici Toptancılar sitesi esnaflarını ve iş yerlerini ziyaret eden Vali Ünlüer, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi.  Ünlüer, “Bilindiği üzere depremin merkez üssüyüz. Dolayısıyla depremden şehrimizin her bölgesinde vatandaşlarımız ve esnaflarımız olumsuz etkilendi. Devletimiz, milletiyle el ele vererek hızlı bir reaksiyon gösterdi.Depremden en çok etkilenen şehir olmamıza rağmen çok hızlı toparlanma sürecine girdik. Valiliğimiz, Belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, tüm paydaşlarımızla birlikte şehri yeniden ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Devletimiz, Kahramanmaraş için tüm imkanlarını seferber ediyor."dedi.  Vali Ünlüer, ayrıca Gıda Maddeleri ve Kabzımallar Odası Başkanı Halit Orhan’ı da ziyaret ederek esnafların ihtiyaç ve taleplerine ilişkin bilgiler aldı. Vali Ünlüer’e, esnaflara yaptığı ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da eşlik etti.
Ziyaretlerini sürdüren Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer bu kez durağı, depremde yıkılan Toptancılar Sitesi için kurulan Geçici Toptantıcılar Sitesi oldu.

Geçici Toptancılar sitesi esnaflarını ve iş yerlerini ziyaret eden Vali Ünlüer, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi. 

Ünlüer, “Bilindiği üzere depremin merkez üssüyüz. Dolayısıyla depremden şehrimizin her bölgesinde vatandaşlarımız ve esnaflarımız olumsuz etkilendi. Devletimiz, milletiyle el ele vererek hızlı bir reaksiyon gösterdi.Depremden en çok etkilenen şehir olmamıza rağmen çok hızlı toparlanma sürecine girdik. Valiliğimiz, Belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, tüm paydaşlarımızla birlikte şehri yeniden ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Devletimiz, Kahramanmaraş için tüm imkanlarını seferber ediyor."dedi. 

Vali Ünlüer, ayrıca Gıda Maddeleri ve Kabzımallar Odası Başkanı Halit Orhan’ı da ziyaret ederek esnafların ihtiyaç ve taleplerine ilişkin bilgiler aldı.

Vali Ünlüer’e, esnaflara yaptığı ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da eşlik etti.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.