Mehmet Akif Gelir Genel Başkan Yardımcısı oldu!

POLİTİKA 18.12.2023 - 16:17, Güncelleme: 19.12.2023 - 16:35
 

Mehmet Akif Gelir Genel Başkan Yardımcısı oldu!

Alperen Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Akif Gelir, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Gelir, "Yedi yıldır şanla şerefle yürütmekte olduğum Alperen Ocakları Kahramanmaraş il başkanlığı gorevim BBP genel başkanımız sayın Mustafa Destici beyin ve Alperen Ocakları genel başkanımız sayın Ali Can Kocaman beyin takdirleriyle Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcılığına getirilmemden dolayı son bulmuştur."dedi İşte Mehmet Akif Gelir'in o açıklaması:   Rabbime sonsuz şükürler olsun ki görev süremiz boyunca nefsimiz aklımızın önüne geçmemiş ve bizlere kefil olan büyüklerimizin yuzunu yere eğdirmemişiz. Davamıza teşkilatımıza ve şehit liderimiz  Muhsin Yazıcıoğlu başkanımıza laf getirecek söz getirecek bir davranışın içinde olmamışız. Bu zamana kadar böyle hareket ettik Bundan sonra da bu sekilmeye hareket etmeye devam edecegiz.  Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahçup etmesin. Düşmanı sevindirecek duruma düşürmesin.   Görev süremiz boyunca istemeden üzdüğümüz kırdığımız abilerimizden kardeşlerimizden haklarını helal etmelerini istiyorum. Bilmeliler ki ne yaptıysak inandığımız doğrular uğrunda yaptık. Kimseyle şahsi husumetimiz yoktur olmayacaktır. Davamızın menfaatini daima kendi menfaatinizin ve kendi nefsimizin önünde tuttuk tutmaya devam edeceğiz.  Ben öncelikle şahsımı bu kutlu vazifeye layık gören Büyük Birlik Partisi genel başkanımız sayın Mustafa Destici beye ve Alperen Ocakları Genel başkanımız sayın Ali Can Kocaman beye  ardından il başkanı olduğum günden beri beni hiç bir zaman mahçup etmeyen, verdiğim tüm görevleri layıkıyla yerine getiren Alperen Ocakları Kahramanmaraş il teşkilatıma, benden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen kıymetli aileme,  yine her dara düştüğümüzde elimizden tutan bizlere yol gösteren değerli büyüklerime, ne zaman ihtiyaç duysak daima yanınızda duran Kahramanmaraş basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."  
Alperen Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Akif Gelir, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Gelir, "Yedi yıldır şanla şerefle yürütmekte olduğum Alperen Ocakları Kahramanmaraş il başkanlığı gorevim BBP genel başkanımız sayın Mustafa Destici beyin ve Alperen Ocakları genel başkanımız sayın Ali Can Kocaman beyin takdirleriyle Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcılığına getirilmemden dolayı son bulmuştur."dedi

İşte Mehmet Akif Gelir'in o açıklaması: 

 Rabbime sonsuz şükürler olsun ki görev süremiz boyunca nefsimiz aklımızın önüne geçmemiş ve bizlere kefil olan büyüklerimizin yuzunu yere eğdirmemişiz. Davamıza teşkilatımıza ve şehit liderimiz  Muhsin Yazıcıoğlu başkanımıza laf getirecek söz getirecek bir davranışın içinde olmamışız. Bu zamana kadar böyle hareket ettik Bundan sonra da bu sekilmeye hareket etmeye devam edecegiz. 

Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahçup etmesin. Düşmanı sevindirecek duruma düşürmesin.  

Görev süremiz boyunca istemeden üzdüğümüz kırdığımız abilerimizden kardeşlerimizden haklarını helal etmelerini istiyorum. Bilmeliler ki ne yaptıysak inandığımız doğrular uğrunda yaptık. Kimseyle şahsi husumetimiz yoktur olmayacaktır. Davamızın menfaatini daima kendi menfaatinizin ve kendi nefsimizin önünde tuttuk tutmaya devam edeceğiz. 

Ben öncelikle şahsımı bu kutlu vazifeye layık gören Büyük Birlik Partisi genel başkanımız sayın Mustafa Destici beye ve Alperen Ocakları Genel başkanımız sayın Ali Can Kocaman beye  ardından il başkanı olduğum günden beri beni hiç bir zaman mahçup etmeyen, verdiğim tüm görevleri layıkıyla yerine getiren Alperen Ocakları Kahramanmaraş il teşkilatıma, benden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen kıymetli aileme,  yine her dara düştüğümüzde elimizden tutan bizlere yol gösteren değerli büyüklerime, ne zaman ihtiyaç duysak daima yanınızda duran Kahramanmaraş basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.