Kadir Alkan Kahramanmaraş’ta meslektaşlarıyla buluştu!

YEREL HABERLER 15.12.2023 - 19:40, Güncelleme: 15.12.2023 - 19:40
 

Kadir Alkan Kahramanmaraş’ta meslektaşlarıyla buluştu!

Ünlü Kuaför Kadir Alkan, Kahramanmaraş Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası’nın düzenlediği programda Kahramanmaraş’ta ki meslektaşlarıyla buluştu.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinden düzenlenen programda “Sosyal Medya Yönetimi ve Anatomik Saç Kesim Teknikleri” hakkında meslektaşlarına bilgi paylaşımı yapan Kadir Alkan’a meslektaşları tarafından yoğun ilgi gösterildi. Kahramanmaraş’ın yanı sıra, Gaziantep, Adana, Hatay, Osmaniye, Malatya ve diğer çevre illerden katılımın olduğu program yoğun ilgi gördü. Program öncesi konuşma yapan Kahramanmaraş Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ahmet Özkömeç, “Dün ve bugün olduğu gibi yarında makasın konuştuğu camiamızda esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu eğitimler ve desteklerimiz bundan sonra da artarak devam edecek.” dedi. Konuşmaların ardından Kadir Alkan uygulamalı bir şekilde “Sosyal Medya Yönetimi ve Anatomik Saç Kesim Teknikleri” hakkında eğitim verdi. Program sonunda hediye çekilişi ve sertifika töreni gerçekleştirildi. Programa Adana Berberler Odası Başkan Vekili Mustafa Geçkin, Kilis Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Mahaşoğlu ve İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz katıldı.
Ünlü Kuaför Kadir Alkan, Kahramanmaraş Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası’nın düzenlediği programda Kahramanmaraş’ta ki meslektaşlarıyla buluştu.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinden düzenlenen programda “Sosyal Medya Yönetimi ve Anatomik Saç Kesim Teknikleri” hakkında meslektaşlarına bilgi paylaşımı yapan Kadir Alkan’a meslektaşları tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Kahramanmaraş’ın yanı sıra, Gaziantep, Adana, Hatay, Osmaniye, Malatya ve diğer çevre illerden katılımın olduğu program yoğun ilgi gördü.

Program öncesi konuşma yapan Kahramanmaraş Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ahmet Özkömeç, “Dün ve bugün olduğu gibi yarında makasın konuştuğu camiamızda esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu eğitimler ve desteklerimiz bundan sonra da artarak devam edecek.” dedi.

Konuşmaların ardından Kadir Alkan uygulamalı bir şekilde “Sosyal Medya Yönetimi ve Anatomik Saç Kesim Teknikleri” hakkında eğitim verdi. Program sonunda hediye çekilişi ve sertifika töreni gerçekleştirildi.
Programa Adana Berberler Odası Başkan Vekili Mustafa Geçkin, Kilis Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Mahaşoğlu ve İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz katıldı.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.