Kütüphane Söyleşileri, Aralık’ta da Edebiyatseverlerle Buluşmayı Sürdürüyor!

KÜLTÜR 11.12.2023 - 20:44, Güncelleme: 11.12.2023 - 20:44
 

Kütüphane Söyleşileri, Aralık’ta da Edebiyatseverlerle Buluşmayı Sürdürüyor!

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri çerçevesinde Şair – Yazar İnci Okumuş’un katılımıyla Turgut Reis Halk Kütüphanesi’nde ‘Kudüs İçin Ebabil Olmak’ konulu söyleşi düzenlendi.

Şiir ve edebiyatın başkentinde kültür sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin aylık olarak düzenlediği Kütüphane Söyleşileri, Aralık ayında da okur ve edebiyatseverleri bir araya getirmeye devam ediyor. Etkinlik takvimi kapsamında ilk olarak Şair – Yazar İnci Okumuş’un katılımıyla Turgut Reis Halk Kütüphanesi’nde ‘Kudüs İçin Ebabil Olmak’ konulu söyleşi düzenlendi. Genç okurların büyük bir ilgiyle takip ettiği söyleşide Yazar Okumuş, Filistin ve Kudüs’ün coğrafya ve İslam âlemi için önemine değindi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehrin birbirinden değerli şair ve yazarlarının katılımıyla gerçekleştirilecek Kütüphane Söyleşileri etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/12/05/aralik-ayi-kutuphane-soylesileri-program-takvimi internet adresinden ulaşılabileceği bildirildi.
Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri çerçevesinde Şair – Yazar İnci Okumuş’un katılımıyla Turgut Reis Halk Kütüphanesi’nde ‘Kudüs İçin Ebabil Olmak’ konulu söyleşi düzenlendi.

Şiir ve edebiyatın başkentinde kültür sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin aylık olarak düzenlediği Kütüphane Söyleşileri, Aralık ayında da okur ve edebiyatseverleri bir araya getirmeye devam ediyor.

Etkinlik takvimi kapsamında ilk olarak Şair – Yazar İnci Okumuş’un katılımıyla Turgut Reis Halk Kütüphanesi’nde ‘Kudüs İçin Ebabil Olmak’ konulu söyleşi düzenlendi.

Genç okurların büyük bir ilgiyle takip ettiği söyleşide Yazar Okumuş, Filistin ve Kudüs’ün coğrafya ve İslam âlemi için önemine değindi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehrin birbirinden değerli şair ve yazarlarının katılımıyla gerçekleştirilecek Kütüphane Söyleşileri etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/12/05/aralik-ayi-kutuphane-soylesileri-program-takvimi internet adresinden ulaşılabileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.