Galatasaray'da Sacha Boey ve Nelsson yolcu!

SPOR 02.11.2023 - 19:35, Güncelleme: 04.11.2023 - 21:30
 

Galatasaray'da Sacha Boey ve Nelsson yolcu!

Oynadığı oyun ile göz kamaştıran Galatasaray’ın oyuncularına talep her geçen gün artıyor. İşte detaylar…

Oynadığı oyun ile  göz kamaştıran Galatasaray’ın oyuncularına talep her geçen gün artıyor. İşte detaylar… İngiliz ve Fransız basını, Nelsson ve Sacha Boey için ara transfer döneminde takımdan ayrılacağını iddia etti. Davinson Sanchez'in transferiyle birlikte yedek kulübesine sıkışan Nelsson ve geçtiğimiz sezondan bu yana gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Sacha Boey, transfer spekülasyonlarının odağında yer alıyor. İngiliz basınındaki habere göre; Tottenham, Galatasaray'dan Victor Nelsson'u kadrosuna katmak istiyor. Genç oyuncunun da takımdan ayrılmak istediği belirtilerek transferin hızlıca gerçekleşebileceği bildirildi.  
Oynadığı oyun ile göz kamaştıran Galatasaray’ın oyuncularına talep her geçen gün artıyor. İşte detaylar…

Oynadığı oyun ile  göz kamaştıran Galatasaray’ın oyuncularına talep her geçen gün artıyor. İşte detaylar…

İngiliz ve Fransız basını, Nelsson ve Sacha Boey için ara transfer döneminde takımdan ayrılacağını iddia etti.

Davinson Sanchez'in transferiyle birlikte yedek kulübesine sıkışan Nelsson ve geçtiğimiz sezondan bu yana gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Sacha Boey, transfer spekülasyonlarının odağında yer alıyor.

İngiliz basınındaki habere göre; Tottenham, Galatasaray'dan Victor Nelsson'u kadrosuna katmak istiyor. Genç oyuncunun da takımdan ayrılmak istediği belirtilerek transferin hızlıca gerçekleşebileceği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.