En Romantik Balayı Rotaları!

SEYAHAT - KİTAP 31.10.2023 - 20:40, Güncelleme: 31.10.2023 - 20:40
 

En Romantik Balayı Rotaları!

Türkiye’de farklı coğrafyalarında pencereleri farklı manzaralara açılan birbirinden güzel balayı rotalarını sizler için listeledik.

Türkiye’de farklı coğrafyalarında pencereleri farklı manzaralara açılan birbirinden güzel balayı rotalarını sizler için listeledik. Kapadokya Dünyanın en otantik yerlerinden biri olan Kapadokya’ya Avrupa’dan, Asya’dan hatta Amerika’dan gelenler bile var. Sadece kayaların bölgeye kattığı dokuyla değil, dokuyla özdeşleşen kaya otelleriyle de rüya gibi bir tatil vadeden Kapadokya’da aşk her mevsim güzel. Bolu Karadeniz bölgesi ülkemizin en yeşil, en huzurlu yerlerinden. Bolu da, bölgede tonlarca yeşiliyle çok sevilen, büyük şehirlerin hafta sonları rotalarında başı çeken şehirlerinden. Abant Gölü’nün ve Yedigöller’in sonbaharda büründüğü güzellikleri anlatmaya çalışsak da bizce yetersiz, illa ki görmeniz gerekiyor.  Maşukiye, Kocaeli Maşukiye en çok da dere kenarında, şırıl şırıl su sesi eşliğinde yapılan kır kahvaltıları ve balık sofralarıyla tanınıp biliniyor. Hafta sonlarında büyük şehirlerin firar rotası olan Maşukiye’de tabiat da hiçbir mevsimde solmuyor. Sonbaharda sarı kızıl yapraklarla bezeli ormanlarda yapacağınız uzun yürüyüşlerle ruhunuz renklenirken, eşinizle geçirdiğiniz hen an da ayrı bir değer kazanıyor.   
Türkiye’de farklı coğrafyalarında pencereleri farklı manzaralara açılan birbirinden güzel balayı rotalarını sizler için listeledik.

Türkiye’de farklı coğrafyalarında pencereleri farklı manzaralara açılan birbirinden güzel balayı rotalarını sizler için listeledik.

Kapadokya

Dünyanın en otantik yerlerinden biri olan Kapadokya’ya Avrupa’dan, Asya’dan hatta Amerika’dan gelenler bile var. Sadece kayaların bölgeye kattığı dokuyla değil, dokuyla özdeşleşen kaya otelleriyle de rüya gibi bir tatil vadeden Kapadokya’da aşk her mevsim güzel.

Bolu

Karadeniz bölgesi ülkemizin en yeşil, en huzurlu yerlerinden. Bolu da, bölgede tonlarca yeşiliyle çok sevilen, büyük şehirlerin hafta sonları rotalarında başı çeken şehirlerinden. Abant Gölü’nün ve Yedigöller’in sonbaharda büründüğü güzellikleri anlatmaya çalışsak da bizce yetersiz, illa ki görmeniz gerekiyor. 

Maşukiye, Kocaeli

Maşukiye en çok da dere kenarında, şırıl şırıl su sesi eşliğinde yapılan kır kahvaltıları ve balık sofralarıyla tanınıp biliniyor. Hafta sonlarında büyük şehirlerin firar rotası olan Maşukiye’de tabiat da hiçbir mevsimde solmuyor. Sonbaharda sarı kızıl yapraklarla bezeli ormanlarda yapacağınız uzun yürüyüşlerle ruhunuz renklenirken, eşinizle geçirdiğiniz hen an da ayrı bir değer kazanıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.