Çocuklar için 1.300 TL yardım parası veriliyor!

AKTÜEL 23.10.2023 - 17:55, Güncelleme: 23.10.2023 - 17:55
 

Çocuklar için 1.300 TL yardım parası veriliyor!

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 1.300 TL kırtasiye yardımı verileceği belirtildi. işte detaylar...

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından her sene yapılan kırtasiye yardımı ödemeleri, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için de devam ediyor. Çocuğu okula giden annelerin başvuru yapabildiği bu yardım, 1300 TL olarak belirlendi. Bakanlık ve Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına kadro ihdas edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararnamesi Resmi Gazete’nin 19 Ekim 2023 tarihli sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, çocukların eğitime erişiminin öncelikli hedefler arasında yer aldığını belirtti. Kırtasiye yardımından yararlanmak isteyenlerin bulundukları il ve ilçedeki belediyelere ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına bizzat başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvurular illerde bulunan SYDV’lere yapılabilecek.  
Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 1.300 TL kırtasiye yardımı verileceği belirtildi. işte detaylar...

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından her sene yapılan kırtasiye yardımı ödemeleri, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için de devam ediyor.

Çocuğu okula giden annelerin başvuru yapabildiği bu yardım, 1300 TL olarak belirlendi.

Bakanlık ve Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına kadro ihdas edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararnamesi Resmi Gazete’nin 19 Ekim 2023 tarihli sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, çocukların eğitime erişiminin öncelikli hedefler arasında yer aldığını belirtti.

Kırtasiye yardımından yararlanmak isteyenlerin bulundukları il ve ilçedeki belediyelere ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına bizzat başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvurular illerde bulunan SYDV’lere yapılabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.