Fırsatçılık yapanlara Ağır yaptırımlar uygulayacağız!

AKTÜEL 11.10.2023 - 21:44, Güncelleme: 12.10.2023 - 19:37
 

Fırsatçılık yapanlara Ağır yaptırımlar uygulayacağız!

Erdoğan, "Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar uygulayacağız." dedi

Erdoğan, "Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar uygulayacağız." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Şura Salonu'nda 26. Geleneksel Tüketici Ödülleri Zirvesi'ne katıldı.  Burada gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fırsatçılara da sert mesajlar verdi. Otomotiv piyasasındaki spekülatif fiyatların ortadan kalktığını söyleyen Erdoğan, benzer durumun konut ve kira fiyatlarında da yaşanmasını beklediklerini belirterek, "Piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar uygulayacağız. Fırsatçılık peşinde koşanlara nefes aldırmayacağız" dedi.  
Erdoğan, "Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar uygulayacağız." dedi

Erdoğan, "Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar uygulayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Şura Salonu'nda 26. Geleneksel Tüketici Ödülleri Zirvesi'ne katıldı. 

Burada gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fırsatçılara da sert mesajlar verdi.

Otomotiv piyasasındaki spekülatif fiyatların ortadan kalktığını söyleyen Erdoğan, benzer durumun konut ve kira fiyatlarında da yaşanmasını beklediklerini belirterek, "Piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar uygulayacağız. Fırsatçılık peşinde koşanlara nefes aldırmayacağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.