Bergen'in 35 yıl sonra yeni şarkısı ortaya çıktı!

Magazin 07.10.2023 - 15:51, Güncelleme: 07.10.2023 - 15:51
 

Bergen'in 35 yıl sonra yeni şarkısı ortaya çıktı!

35 yıl önce hayatını kaybeden ve 'Acıların Kadını' olarak tanınan Bergen'in ölümünden sonra yeni bir şarkısı gün yüzüne çıktı.

1989 yılında vefat eden Bergen, hayatını anlatan filmle gündem olmuştu.  O filmden sonra gizli şarkılarından biri yayınlandı. Yapımcı Kemal Kekava o eserin neden 35 yıl sonra ortaya çıktığını şu sözlerle anlattı: "İnsanlar duymak istiyorlar. Bir tanesini ortaya çıkardık." dedi.  Bergen'in okuduğu şarkı 35 yıl sonra yayınlandı. Kanal D Ana Haber'de yer alan habere göre; Hayatını anlatan film yapıldı. Film gişe rekorları kırdı. O filmden sonra hayranları yapım şirketini mail yağmuruna tuttu. Onlar da Bergen'in ölmeden bir yıl önce 1989 yılında okuduğu 'Kaybolan Sabahlar' şarkısını yayınladı. Bergen'in diğer eserlerinin de ilerleyen dönemde gün yüzüne çıkacağı belirtildi.
35 yıl önce hayatını kaybeden ve 'Acıların Kadını' olarak tanınan Bergen'in ölümünden sonra yeni bir şarkısı gün yüzüne çıktı.

1989 yılında vefat eden Bergen, hayatını anlatan filmle gündem olmuştu. 

O filmden sonra gizli şarkılarından biri yayınlandı.

Yapımcı Kemal Kekava o eserin neden 35 yıl sonra ortaya çıktığını şu sözlerle anlattı:

"İnsanlar duymak istiyorlar. Bir tanesini ortaya çıkardık." dedi. 

Bergen'in okuduğu şarkı 35 yıl sonra yayınlandı.

Kanal D Ana Haber'de yer alan habere göre; Hayatını anlatan film yapıldı. Film gişe rekorları kırdı. O filmden sonra hayranları yapım şirketini mail yağmuruna tuttu.

Onlar da Bergen'in ölmeden bir yıl önce 1989 yılında okuduğu 'Kaybolan Sabahlar' şarkısını yayınladı.

Bergen'in diğer eserlerinin de ilerleyen dönemde gün yüzüne çıkacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.