Aba, Üniversitelerimiz Uzaktan Eğitimi Avantaja Çevirmeli!

EĞİTİM 25.09.2023 - 22:19, Güncelleme: 25.09.2023 - 22:19
 

Aba, Üniversitelerimiz Uzaktan Eğitimi Avantaja Çevirmeli!

Eğitim Bir Sen Üniversite Şube Başkanı Doç. Dr. Veli Aba, "Üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesinin dezavantajları olsa da mümkün olduğu düzeyde imkanlar doğrultusunda uzaktan eğitim avantaja çevrilmeli." dedi.

Aba, Gerek Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi gerekse İstiklal Üniversitesinde bazı fakülte ve yüksekokullarda eğitim öğretimin uzaktan ve yüzyüze yapılacak olmasının bazı olumsuzluklara sebep olabileceğini belirtti.  Devamında "Biz bu avantajları öğretim üyeleri, üniversite peroneli ve öğrencilerle birlikte el ele vererek avantaja çevirmeye çalışmalıyız. " dedi İşte Veli Aba'nın o açıklaması: " "Öncelikle akademik ve idari personelin yeterli olması gerekiyor!" Her iki üniversite de depremin izlerini silmeye çalışıyor. Biz de üniversitelerimizle birlikte  depremden kaynaklı olarak oluşabilecek sorunları sendikamızın kısıtlı imkanlarıyla çözmeye çalışacağız. Burada öğretim üyelerine,idari personele ve üniversite yönetimine büyük işler düşüyor. Şehrimizin erken toparlanması üniversitelerimizi olumlu yönde etkilemektedir. Deprem sadece fiziki olarak değil psikolojik olarak da insanları etkilemiştir. Şehrimizdeki üniversitelerin diğer üniversitelerle rekabet edebilmesi için akademik ve idari personelin sayı bakımında da yeterli olması gerekiyor. Tabi ki personele de gerek maddi gerek ise manevi olarak destek olunması gerekiyor. Şehrin eski günlere dönebilmesi için başta üniversitelerimizin gelişmesi ve hızlı bir şekilde atılım yapması gerekiyor ki burada akademik ve idari personel için bazı pozitif ayrıcalığın olması gerekiyor. "Bu konuda her iki üniversitemizle yetkili sendika olarak çalışmaları yürütüp biran evvel şehrin eski günlere dönmesine yardımcı olacağız "
Eğitim Bir Sen Üniversite Şube Başkanı Doç. Dr. Veli Aba, "Üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesinin dezavantajları olsa da mümkün olduğu düzeyde imkanlar doğrultusunda uzaktan eğitim avantaja çevrilmeli." dedi.

Aba, Gerek Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi gerekse İstiklal Üniversitesinde bazı fakülte ve yüksekokullarda eğitim öğretimin uzaktan ve yüzyüze yapılacak olmasının bazı olumsuzluklara sebep olabileceğini belirtti. 

Devamında "Biz bu avantajları öğretim üyeleri, üniversite peroneli ve öğrencilerle birlikte el ele vererek avantaja çevirmeye çalışmalıyız. " dedi

İşte Veli Aba'nın o açıklaması: "

"Öncelikle akademik ve idari personelin yeterli olması gerekiyor!"
Her iki üniversite de depremin izlerini silmeye çalışıyor. Biz de üniversitelerimizle birlikte  depremden kaynaklı olarak oluşabilecek sorunları sendikamızın kısıtlı imkanlarıyla çözmeye çalışacağız.

Burada öğretim üyelerine,idari personele ve üniversite yönetimine büyük işler düşüyor. Şehrimizin erken toparlanması üniversitelerimizi olumlu yönde etkilemektedir.

Deprem sadece fiziki olarak değil psikolojik olarak da insanları etkilemiştir. Şehrimizdeki üniversitelerin diğer üniversitelerle rekabet edebilmesi için akademik ve idari personelin sayı bakımında da yeterli olması gerekiyor. Tabi ki personele de gerek maddi gerek ise manevi olarak destek olunması gerekiyor.

Şehrin eski günlere dönebilmesi için başta üniversitelerimizin gelişmesi ve hızlı bir şekilde atılım yapması gerekiyor ki burada akademik ve idari personel için bazı pozitif ayrıcalığın olması gerekiyor. "Bu konuda her iki üniversitemizle yetkili sendika olarak çalışmaları yürütüp biran evvel şehrin eski günlere dönmesine yardımcı olacağız "

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.