Okan Buruk'a göre gol yüzük nedeniyle gelmiş!

SPOR 24.09.2023 - 14:06, Güncelleme: 26.09.2023 - 19:07
 

Okan Buruk'a göre gol yüzük nedeniyle gelmiş!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, RAMS Başakşehir maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, RAMS Başakşehir maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yedikleri gole değinen  Buruk, Ziyech çıkarken Zaha'yı oyuna almak istediklerini, ancak Zaha'nın parmağındaki yüzük nedeniyle hemen oyuna giremediğini ve bu süre zarfında gol yediklerini ifade etti. Süper Lig devi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri RAMS Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yedikleri tek gole değinen başarılı çalştırıcı, bunun Zaha'nın parmağındaki yüzükten kaynaklandığını ifade etti. Buruk, "Zor bir deplasmanda kazandık. Kendi adımıza, kendi oyunumuzu oynamak istedik. Daha dikine bir oyun ortaya koyduk. 2-0 öne geçtik, daha farklı olabilirdi. Maçın genelinde üstündük. Şanssız bir gol yedik, oyuncu değiştiremedik. Ziyech çıkarken, Zaha'yı oyuna alıyorduk. Parmağında yüzük varmış, hemen giremedi. Kerem de kendi bölgesine gelirken, golü yedik" dedi.  
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, RAMS Başakşehir maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, RAMS Başakşehir maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yedikleri gole değinen  Buruk, Ziyech çıkarken Zaha'yı oyuna almak istediklerini, ancak Zaha'nın parmağındaki yüzük nedeniyle hemen oyuna giremediğini ve bu süre zarfında gol yediklerini ifade etti.

Süper Lig devi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri RAMS Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yedikleri tek gole değinen başarılı çalştırıcı, bunun Zaha'nın parmağındaki yüzükten kaynaklandığını ifade etti.

Buruk, "Zor bir deplasmanda kazandık. Kendi adımıza, kendi oyunumuzu oynamak istedik. Daha dikine bir oyun ortaya koyduk. 2-0 öne geçtik, daha farklı olabilirdi.

Maçın genelinde üstündük. Şanssız bir gol yedik, oyuncu değiştiremedik. Ziyech çıkarken, Zaha'yı oyuna alıyorduk. Parmağında yüzük varmış, hemen giremedi. Kerem de kendi bölgesine gelirken, golü yedik" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.