Hakan Peker hangi parti'den aday olacak?

Magazin 17.09.2023 - 13:46, Güncelleme: 17.09.2023 - 13:46
 

Hakan Peker hangi parti'den aday olacak?

Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hakan Peker, hangi parti'den aday oalcak? İşte detaylar..

Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hakan Peker, hangi parti'den aday oalcak? İşte detaylar... Safranbolu Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıklayan Hakan Peker, AK Parti'den aday oalcağı yönündeki iddialara son noktayı koydu. Takipçisinin yorumuna cevap veren Peker, "AK Parti'den aday değiliz. Böyle bir beyan mı verdim?" dedi. 7 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde annesinin memleketi Safranbolu'dan belediye başkanlığına aday olacağını açıklayan Hakan Peker, 30 Eylül'de ilçede vereceği halk konseri için billboard'lara afiş astırmak istedi. Sanatçı, belediye tarafından engellendiğini öne sürdü. Safranbolu Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıklayan Hakan Peker, bir takipçisinin "Neden AK Partiden aday olma gereği duyuyorsunuz?" sorusuna "AK Parti'den aday filan değiliz. Böyle bir beyan mı verdim?" cevabını verdi. Ünlü şarkıcı hiçbir partiden aday olmayacağını da dile getirdi.  
Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hakan Peker, hangi parti'den aday oalcak? İşte detaylar..

Safranbolu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hakan Peker, hangi parti'den aday oalcak? İşte detaylar...

Safranbolu Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıklayan Hakan Peker, AK Parti'den aday oalcağı yönündeki iddialara son noktayı koydu. Takipçisinin yorumuna cevap veren Peker, "AK Parti'den aday değiliz. Böyle bir beyan mı verdim?" dedi.

7 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde annesinin memleketi Safranbolu'dan belediye başkanlığına aday olacağını açıklayan Hakan Peker, 30 Eylül'de ilçede vereceği halk konseri için billboard'lara afiş astırmak istedi. Sanatçı, belediye tarafından engellendiğini öne sürdü.


Safranbolu Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıklayan Hakan Peker, bir takipçisinin "Neden AK Partiden aday olma gereği duyuyorsunuz?" sorusuna "AK Parti'den aday filan değiliz. Böyle bir beyan mı verdim?" cevabını verdi. Ünlü şarkıcı hiçbir partiden aday olmayacağını da dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.