Kerem Aktürkoğlu başarının sırrını açıkladı!

SPOR 17.09.2023 - 12:48, Güncelleme: 17.09.2023 - 12:48
 

Kerem Aktürkoğlu başarının sırrını açıkladı!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Yılport Samsunspor’u 4-2 yendi. Kerem Aktürkoğlu İki gol ve bir asistle maçın öne çıkan ismi oldu.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Aktürkoğlu, “Milli Takım'daki yaşadığım olaydan sonra zor kendime geldim. Yavaş yavaş kendime geliyorum. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Antrenmanlara da katılamamıştım; ama böyle dönmek çok güzel."dedi. Aktürkoğlu, "Gezgin oynamayı daha çok seven bir oyuncuyum. Daha farklı bir oyun stilim var. Çizgide bekleyen bir kanat oyuncusu değilim. Kaleye daha yakın oynuyorum. Attığım iki golde de bunun faydasını gördük. Ceza sahası içinde Mauro Icardi'nin olması gereken yerde ben oldum ve onun gollerini çaldım diyebilirim. Çok güzel bir arkadaşlığımız var.  Mauro Icardi ve Dries Mertens ile çok iyi anlaşıyoruz. Galatasaray’ı yaşayan karakterler. En büyük anahtarımız bu. Yeni gelen arkadaşlara da bunu aşıladığımızda daha güzel bir takım olacağız.  Onlara alışma sürecinde daha yakın davracanağız. Güzel şekilde arkadaşlığımızı pekiştirerek bunu sahaya yansıtacağız” ifadelerine yer verdi.   
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Yılport Samsunspor’u 4-2 yendi. Kerem Aktürkoğlu İki gol ve bir asistle maçın öne çıkan ismi oldu.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Aktürkoğlu, “Milli Takım'daki yaşadığım olaydan sonra zor kendime geldim. Yavaş yavaş kendime geliyorum. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Antrenmanlara da katılamamıştım; ama böyle dönmek çok güzel."dedi.

Aktürkoğlu, "Gezgin oynamayı daha çok seven bir oyuncuyum. Daha farklı bir oyun stilim var. Çizgide bekleyen bir kanat oyuncusu değilim. Kaleye daha yakın oynuyorum. Attığım iki golde de bunun faydasını gördük. Ceza sahası içinde Mauro Icardi'nin olması gereken yerde ben oldum ve onun gollerini çaldım diyebilirim.

Çok güzel bir arkadaşlığımız var.  Mauro Icardi ve Dries Mertens ile çok iyi anlaşıyoruz. Galatasaray’ı yaşayan karakterler. En büyük anahtarımız bu. Yeni gelen arkadaşlara da bunu aşıladığımızda daha güzel bir takım olacağız. 

Onlara alışma sürecinde daha yakın davracanağız. Güzel şekilde arkadaşlığımızı pekiştirerek bunu sahaya yansıtacağız” ifadelerine yer verdi. 

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.