Akkurt, Halkımız artık yeter diyecektir!

POLİTİKA 16.09.2023 - 16:53, Güncelleme: 16.09.2023 - 16:53
 

Akkurt, Halkımız artık yeter diyecektir!

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Hamza Akkurt, “Önümüzdeki yerel seçimde halkımız artık yeter diyecektir.” dedi.

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Hamza Akkurt, isim vermeden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i eleştirdi. İşte Akkurt’un o açıklaması: “Bu memleketin kaderini değiştirmemiz lazım artık yeter.” Diye isyan eden bir belediye Balkan’ımız var. Yanlış duymadınız. Bu belediye başkanı, 1 dönem Kahramanmaraş belediye başkanlığı, 1 dönem milletvekilliği, 2 dönemdir de Kahramanmaraş’ımızın neredeyse yarısını oluşturan metropol ilçe onikişubatımızın belediye başkanıdır. Geçen ki konuşmasında; Bu memleketin kaderini değiştirmeyi vaat ettikten sonra, 1983 yılından itibaren bu memleketin yönetiminde söz sahibi olduğundan bahsediyor. Birbiri arkasına kurduğu iki cümle bile birbiriyle çelişiyor. Bu belediye başkanımız aynı konuşma içerisinde şu sözler ağzından dökülüyor; “ Ben her hafta sonu çocuklarımın ekmek parasını harcayarak bu memlekete hizmet ettim.” Dedi.  Buradan sesleniyorum. Kahramanmaraş küçük yer sokakta geçen herkes belediye de neler döndüğünü biliyor. Bilmese de duyuyor. Bu konuşmalara Onikişubatlı’yı inandıramazsın.”
İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Hamza Akkurt, “Önümüzdeki yerel seçimde halkımız artık yeter diyecektir.” dedi.

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Hamza Akkurt, isim vermeden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i eleştirdi.

İşte Akkurt’un o açıklaması:

“Bu memleketin kaderini değiştirmemiz lazım artık yeter.” Diye isyan eden bir belediye Balkan’ımız var. Yanlış duymadınız. Bu belediye başkanı, 1 dönem Kahramanmaraş belediye başkanlığı, 1 dönem milletvekilliği, 2 dönemdir de Kahramanmaraş’ımızın neredeyse yarısını oluşturan metropol ilçe onikişubatımızın belediye başkanıdır.

Geçen ki konuşmasında; Bu memleketin kaderini değiştirmeyi vaat ettikten sonra, 1983 yılından itibaren bu memleketin yönetiminde söz sahibi olduğundan bahsediyor. Birbiri arkasına kurduğu iki cümle bile birbiriyle çelişiyor. Bu belediye başkanımız aynı konuşma içerisinde şu sözler ağzından dökülüyor; “ Ben her hafta sonu çocuklarımın ekmek parasını harcayarak bu memlekete hizmet ettim.” Dedi.  Buradan sesleniyorum. Kahramanmaraş küçük yer sokakta geçen herkes belediye de neler döndüğünü biliyor. Bilmese de duyuyor. Bu konuşmalara Onikişubatlı’yı inandıramazsın.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.