Akkurt, Konteynerler kış şartlarına hazır mı?

POLİTİKA 14.09.2023 - 11:15, Güncelleme: 14.09.2023 - 11:17
 

Akkurt, Konteynerler kış şartlarına hazır mı?

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Hamza Akkurt, Deprem sornası şehirde kurulan konteynerlerin kış şartlarına hazır olup olmadığını sordu.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Hamza Akkurt, deprem sornası şehirde kurulan konteynerlerin kış şartlarına hazır olup olmadığını sordu. fisiltihaber.com.tr 'ye konuşan Başkan Akkurt, "Kış kapı'da peki, konteynerler kış şartlarına hazır mı? yetkililer'den bu sorunun cevabını bekliyoruz."dedi. İşte  Akkurt'un o açıklaması:  "Konteynerler şehirde gelişi güzel yerlere konuldu. Bunların alt yapıları düzgün bir şekilde hazırlanmadı. konteyner iş yerleri kullanışlı değil. Bazı kişiler oralarda ticaret yapamayacağını düşündüğü için ticaret yapmıyor. Ticaret yapmak isteyen kişi ise konteyner bulamadığı için herhangi bir şekilde ticaret yapamıyor. Bu sorunların biran önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Kış kapı'da peki, konteynerler kış şartlarına hazır mı? yetkililer'den bu sorunun cevabını bekliyoruz."   
İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Hamza Akkurt, Deprem sornası şehirde kurulan konteynerlerin kış şartlarına hazır olup olmadığını sordu.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Hamza Akkurt, deprem sornası şehirde kurulan konteynerlerin kış şartlarına hazır olup olmadığını sordu.

fisiltihaber.com.tr 'ye konuşan Başkan Akkurt, "Kış kapı'da peki, konteynerler kış şartlarına hazır mı? yetkililer'den bu sorunun cevabını bekliyoruz."dedi.

İşte  Akkurt'un o açıklaması: 

"Konteynerler şehirde gelişi güzel yerlere konuldu. Bunların alt yapıları düzgün bir şekilde hazırlanmadı. konteyner iş yerleri kullanışlı değil. Bazı kişiler oralarda ticaret yapamayacağını düşündüğü için ticaret yapmıyor.

Ticaret yapmak isteyen kişi ise konteyner bulamadığı için herhangi bir şekilde ticaret yapamıyor. Bu sorunların biran önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Kış kapı'da peki, konteynerler kış şartlarına hazır mı? yetkililer'den bu sorunun cevabını bekliyoruz." 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.