Galatasaray tarihinin en değerli takımını kurdu!

SPOR 06.09.2023 - 21:18, Güncelleme: 06.09.2023 - 21:18
 

Galatasaray tarihinin en değerli takımını kurdu!

Galatasaray, 251.9 milyon euro ile Süper Lig tarihinin en değerli takımı oldu. işte detaylar...

Galatasaray,  transfer döneminde kadrosuna dünyaca ünlü futbolcuları kattı. Sarı-kırmızılılar, yaptıkları transferlerle Süper Lig tarihinin en değerli kadrosunu kurdu. Galatasaray transfer döneminde Wilfried Zaha, Mauro Icardi, Cedric Bakambu, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Tete, Hakim Ziyech, Ndombele, Davinson Sanchez, Günay Güvenç, Sıraçhan Nas ve Halil Dervişoğlu'nu renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar böylece 251.9 milyon euro ile Süper Lig tarihinin en değerli takımı oldu. Son dönemde üste zam gelen mutfak tüpüne bir zam daha geldi. Haziranda 380 lira olan 12 kilogramlık mutfak tüpü, temmuzda 433 liraya, ağustosta 495 liraya, eylülde ise 525 liraya yükseldi.  
Galatasaray, 251.9 milyon euro ile Süper Lig tarihinin en değerli takımı oldu. işte detaylar...

Galatasaray,  transfer döneminde kadrosuna dünyaca ünlü futbolcuları kattı. Sarı-kırmızılılar, yaptıkları transferlerle Süper Lig tarihinin en değerli kadrosunu kurdu.

Galatasaray transfer döneminde Wilfried Zaha, Mauro Icardi, Cedric Bakambu, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Tete, Hakim Ziyech, Ndombele, Davinson Sanchez, Günay Güvenç, Sıraçhan Nas ve Halil Dervişoğlu'nu renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılılar böylece 251.9 milyon euro ile Süper Lig tarihinin en değerli takımı oldu.

Son dönemde üste zam gelen mutfak tüpüne bir zam daha geldi. Haziranda 380 lira olan 12 kilogramlık mutfak tüpü, temmuzda 433 liraya, ağustosta 495 liraya, eylülde ise 525 liraya yükseldi.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.