Araplar, Mertens'i gözüne kestirdi!

SPOR 28.08.2023 - 19:41, Güncelleme: 30.08.2023 - 22:52
 

Araplar, Mertens'i gözüne kestirdi!

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldızı Dries Mertens'i Araplar bir türlü rahat bırakmıyor. Mertens ise 10 milyon euro maaş istiyor. işte detaylar...

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldızı Dries Mertens'i  Araplar bir türlü rahat bırakmıyor.  Mertens ise  10 milyon euro maaş istiyor. işte detaylar... Suudi Arabistan ekipleri bir kez daha Dries Mertens için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Daha önce temmuz ayında gelen teklife sarı-kırmızılılar sıcak bakarken, Mertens gitmek istememişti. Yönetim yine son kararı futbolcuya bırakırken, Belçikalı yıldızın vereceği karar merak konusu. Fanatik'in haberine göre, Galatasaray'da son senesini geçiren Dries Mertens'in Suudi Arabistan ekiplerinden 10 milyon euroluk maaş talebi var. 36 yaşındaki futbolcu bu paranın altında hiçbir ücrete takımdan ayrılmayı düşünmüyor.  
Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldızı Dries Mertens'i Araplar bir türlü rahat bırakmıyor. Mertens ise 10 milyon euro maaş istiyor. işte detaylar...

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldızı Dries Mertens'i  Araplar bir türlü rahat bırakmıyor.  Mertens ise  10 milyon euro maaş istiyor. işte detaylar...

Suudi Arabistan ekipleri bir kez daha Dries Mertens için Galatasaray'ın kapısını çaldı.

Daha önce temmuz ayında gelen teklife sarı-kırmızılılar sıcak bakarken, Mertens gitmek istememişti. Yönetim yine son kararı futbolcuya bırakırken, Belçikalı yıldızın vereceği karar merak konusu.

Fanatik'in haberine göre, Galatasaray'da son senesini geçiren Dries Mertens'in Suudi Arabistan ekiplerinden 10 milyon euroluk maaş talebi var. 36 yaşındaki futbolcu bu paranın altında hiçbir ücrete takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.