Şehir Merkezinde 1599 Konut ve İş Yerinin Temeli Atıldı!

GÜNDEM 16.08.2023 - 22:19, Güncelleme: 16.08.2023 - 22:19
 

Şehir Merkezinde 1599 Konut ve İş Yerinin Temeli Atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Aksu Haber’in canlı yayın konuğu oldu. işte detaylar...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Aksu Haber’in canlı yayın konuğu oldu.  Zemin etüt çalışmaları ve kentsel tasarım projelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Güngör, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız koordinesinde şehrimizde iki etaplı zemin etüt çalışması gerçekleştirildi. Gelecek nesillerimize daha dirençli şehirler bırakmak için bu noktada çok titiz davranıyoruz. Şehir genelinde mikrobölgeleme çalışmaları sonuçlandı ancak kısmi olarak çalışma gerçekleştirilen yerler var. Mikrobölgeleme sonucunda ortaya çıkan duruma göre de planlama ve kentsel tasarım projelerimizi netleştiriyoruz. 10 Ağustos tarihinde de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Hükümet Bulvarı’nda kentsel tasarım projemizin ilk etabının temelini attık. Trabzon Caddesi, Azerbaycan Mahallesi ve Hükümet Bulvarı’nda toplam bin 599 konut ve iş yerinin temeli atıldı. Dönüşüm faaliyetleri peyderpey devam edecek. Şehrimizin merkezinde bizim hem coğrafyamıza hem de kültürümüze uygun konut ve iş yerleri oluşturulacak” cümlelerini kaydetti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Aksu Haber’in canlı yayın konuğu oldu. işte detaylar...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Aksu Haber’in canlı yayın konuğu oldu. 

Zemin etüt çalışmaları ve kentsel tasarım projelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Güngör, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız koordinesinde şehrimizde iki etaplı zemin etüt çalışması gerçekleştirildi.

Gelecek nesillerimize daha dirençli şehirler bırakmak için bu noktada çok titiz davranıyoruz. Şehir genelinde mikrobölgeleme çalışmaları sonuçlandı ancak kısmi olarak çalışma gerçekleştirilen yerler var. Mikrobölgeleme sonucunda ortaya çıkan duruma göre de planlama ve kentsel tasarım projelerimizi netleştiriyoruz.

10 Ağustos tarihinde de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Hükümet Bulvarı’nda kentsel tasarım projemizin ilk etabının temelini attık.

Trabzon Caddesi, Azerbaycan Mahallesi ve Hükümet Bulvarı’nda toplam bin 599 konut ve iş yerinin temeli atıldı. Dönüşüm faaliyetleri peyderpey devam edecek. Şehrimizin merkezinde bizim hem coğrafyamıza hem de kültürümüze uygun konut ve iş yerleri oluşturulacak” cümlelerini kaydetti.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.