Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'ye maliyeti ne kadar?

SPOR 12.08.2023 - 22:24, Güncelleme: 12.08.2023 - 22:28
 

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'ye maliyeti ne kadar?

Fenerbahçe, Cengiz Ünder transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. peki, yıldız oyuncunun maliyeti ne kadar? Oyuncu ne kadar kazanacak?

Fenerbahçe, Cengiz Ünder transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. peki, yıldız oyuncunun maliyeti ne kadar? Oyuncu ne kadar kazanacak? İşte detaylar.... Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a duyurdu. Sarı-lacivertliler, uzun süredir peşinde olduğu bu transfer için Marsilya'ya 15 milyon euro, Cengiz Ünder'e ise 2.5 milyon euro maaş ödeyecek. 2025 yılına kadar Marsilya ile sözleşmesi devam eden Cengiz Ünder, Fransız ekibinde çıktığı 93 maçta 18 gol atarken, 12 de asist yaptı.  
Fenerbahçe, Cengiz Ünder transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. peki, yıldız oyuncunun maliyeti ne kadar? Oyuncu ne kadar kazanacak?

Fenerbahçe, Cengiz Ünder transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. peki, yıldız oyuncunun maliyeti ne kadar? Oyuncu ne kadar kazanacak? İşte detaylar....

Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a duyurdu.

Sarı-lacivertliler, uzun süredir peşinde olduğu bu transfer için Marsilya'ya 15 milyon euro, Cengiz Ünder'e ise 2.5 milyon euro maaş ödeyecek.

2025 yılına kadar Marsilya ile sözleşmesi devam eden Cengiz Ünder, Fransız ekibinde çıktığı 93 maçta 18 gol atarken, 12 de asist yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.