Çocuklar Korosu yoğun ilgi görüyor!

YEREL HABERLER 03.08.2023 - 19:47, Güncelleme: 03.08.2023 - 19:47
 

Çocuklar Korosu yoğun ilgi görüyor!

Koro, aldıkları eğitimlerle çeşitli etkinliklerde dinleyici karşısına çıkarak birbirinden değerli eserleri müzikseverler için seslendirecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin çocuk korosunda yeni dönem eğitimleri sürüyor. Koro, aldıkları eğitimlerle çeşitli etkinliklerde dinleyici karşısına çıkarak birbirinden değerli eserleri müzikseverler için seslendirecek. Şehrin imarı ve inşası noktasında tüm alanlarda faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde de çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Türk müziğini araştırmak, öğretmek ve yaygınlaştırmak için Büyükşehir Belediyesi bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Çocuk Korosu’nun yeni döneminde eğitimler sürüyor. Türk Halk Müziği Sanatçısı Hatice Gökçeli tarafından çocuklara verilen eğitimlerin ardından koro, düzenlenecek çeşitli etkinliklerde dinleyici karşısına çıkarak birbirinden değerli eserleri müzikseverler için seslendirecek.
Koro, aldıkları eğitimlerle çeşitli etkinliklerde dinleyici karşısına çıkarak birbirinden değerli eserleri müzikseverler için seslendirecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin çocuk korosunda yeni dönem eğitimleri sürüyor. Koro, aldıkları eğitimlerle çeşitli etkinliklerde dinleyici karşısına çıkarak birbirinden değerli eserleri müzikseverler için seslendirecek.

Şehrin imarı ve inşası noktasında tüm alanlarda faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde de çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Türk müziğini araştırmak, öğretmek ve yaygınlaştırmak için Büyükşehir Belediyesi bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Çocuk Korosu’nun yeni döneminde eğitimler sürüyor.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Hatice Gökçeli tarafından çocuklara verilen eğitimlerin ardından koro, düzenlenecek çeşitli etkinliklerde dinleyici karşısına çıkarak birbirinden değerli eserleri müzikseverler için seslendirecek.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.