Yabani dizisinin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 27.07.2023 - 21:59, Güncelleme: 27.07.2023 - 21:59
 

Yabani dizisinin konusu nedir?

Yakında FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak "Yabani" dizisinin çekimleri başladı. Peki, Yabani dizisinin konusu nedir? işte detaylar...

Yakında FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak "Yabani" dizisinin çekimleri başladı. Peki, Yabani dizisinin konusu nedir? Yabani diziside kimler rol alıyor? Yabani dizisi hangi kanalda yayımlanacak?  işte detaylar... Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi, etkileyici hikayesiyle izleyiciye “Kan bağı mı yoksa can bağı mı?” diye sorgulatacak. Çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başlayan dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Osman Alkaş yer alırken dizide ayrıca; Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem,Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi başarılı isimler  de rol alıyor.   
Yakında FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak "Yabani" dizisinin çekimleri başladı. Peki, Yabani dizisinin konusu nedir? işte detaylar...

Yakında FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak "Yabani" dizisinin çekimleri başladı. Peki, Yabani dizisinin konusu nedir? Yabani diziside kimler rol alıyor? Yabani dizisi hangi kanalda yayımlanacak?  işte detaylar...

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi, etkileyici hikayesiyle izleyiciye “Kan bağı mı yoksa can bağı mı?” diye sorgulatacak.

Çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başlayan dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Osman Alkaş yer alırken dizide ayrıca; Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem,Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi başarılı isimler  de rol alıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.