Esnafların Konteyner Çarşılar İçin Bir İsteği Var!

EKONOMİ 24.07.2023 - 14:26, Güncelleme: 30.07.2023 - 15:29
 

Esnafların Konteyner Çarşılar İçin Bir İsteği Var!

Kahramanmaraş Attarlar Esnaf Odası Başkanı Cuma Güler, Şehirdeki konyteyner çarşılar için esnafların bir takım talebi olduğunu söyledi.

ÇARŞILAR EKSIĞI VAR! Başkan Güler, "Konteyner çarşıların canlandırılması gerektiğini düşünüyorum. Dış sundurma konusunda üyelerimizden çok fazla şikayetler geliyor. Ürünlerini teşhir edemediklerinden dert yanıyorlar. Bununda çözülmesini istiyoruz."dedi.  HER YER HER YERDE GİBİ! Esnaflar olarak ekonomik krizi en derinden hissettiklerine dikakt çeken Güler," Şehrimizde konteyner çarşılar yapılıyor. Çok güzel destekliyoruz ama çarşılara her meslekten bir kişi alınıyor. Böyle çok karışık bir hal alıyor.  Her yer her yerde gibi bir durum oluyor. Meslek gruplarını tek yerde toplansa daha iyi olacak gibi. Başta böyle yapıldı ama bundan sonraki çarşılara dikkat edilirse daha iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca konteyner çarşıların canlandırılması gerektiğini düşünüyorum. Dış sundurma konusunda üyelerimizden çok fazla şikayetler geliyor. Ürünlerini teşhir edemediklerinden dert yanıyorlar. Bununda çözülmesini istiyoruz." ifadelerine yer verdi. 
Kahramanmaraş Attarlar Esnaf Odası Başkanı Cuma Güler, Şehirdeki konyteyner çarşılar için esnafların bir takım talebi olduğunu söyledi.

ÇARŞILAR EKSIĞI VAR!

Başkan Güler, "Konteyner çarşıların canlandırılması gerektiğini düşünüyorum. Dış sundurma konusunda üyelerimizden çok fazla şikayetler geliyor. Ürünlerini teşhir edemediklerinden dert yanıyorlar. Bununda çözülmesini istiyoruz."dedi. 

HER YER HER YERDE GİBİ!

Esnaflar olarak ekonomik krizi en derinden hissettiklerine dikakt çeken Güler," Şehrimizde konteyner çarşılar yapılıyor. Çok güzel destekliyoruz ama çarşılara her meslekten bir kişi alınıyor. Böyle çok karışık bir hal alıyor.  Her yer her yerde gibi bir durum oluyor.

Meslek gruplarını tek yerde toplansa daha iyi olacak gibi. Başta böyle yapıldı ama bundan sonraki çarşılara dikkat edilirse daha iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca konteyner çarşıların canlandırılması gerektiğini düşünüyorum.

Dış sundurma konusunda üyelerimizden çok fazla şikayetler geliyor. Ürünlerini teşhir edemediklerinden dert yanıyorlar. Bununda çözülmesini istiyoruz." ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.