Hasan Can Kaya imzalı Çok Aşk filminin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 23.07.2023 - 15:12, Güncelleme: 23.07.2023 - 15:12
 

Hasan Can Kaya imzalı Çok Aşk filminin konusu nedir?

Hasan Can Kaya imzalı komedi filmi olan Çok Aşk'ın vizyon tarihi belli oldu. Peki, Çok Aşk filminin konusu nedir? işte detaylar...

Hasan Can Kaya imzalı komedi filmi olan Çok Aşk'ın  vizyon tarihi belli oldu. Peki, Çok Aşk filminin konusu nedir? işte detaylar... Senaryosunu Hasan Can Kaya’nın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı ‘Çok Aşk’ın 24 Şubat’ta sinemalarda olacaktı. Filmin oyuncu kadrosunda Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız, Ege Aydan, Bahtiyar Engin, Berkan Şal ve Uğur Yücel yer aldı.  Çok Aşk filminin konusu nedir?  Coşkun, korsan film satıcılığı yapan genç bir adamdır. O, bir yandan aşkı Ayla'nın peşinden koşarken bir yandan da sinema tutkusunun peşinden gitmeye çalışır.  
Hasan Can Kaya imzalı komedi filmi olan Çok Aşk'ın vizyon tarihi belli oldu. Peki, Çok Aşk filminin konusu nedir? işte detaylar...

Hasan Can Kaya imzalı komedi filmi olan Çok Aşk'ın  vizyon tarihi belli oldu. Peki, Çok Aşk filminin konusu nedir? işte detaylar...

Senaryosunu Hasan Can Kaya’nın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı ‘Çok Aşk’ın 24 Şubat’ta sinemalarda olacaktı.
Filmin oyuncu kadrosunda Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız, Ege Aydan, Bahtiyar Engin, Berkan Şal ve Uğur Yücel yer aldı. 

Çok Aşk filminin konusu nedir? 

Coşkun, korsan film satıcılığı yapan genç bir adamdır. O, bir yandan aşkı Ayla'nın peşinden koşarken bir yandan da sinema tutkusunun peşinden gitmeye çalışır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.