İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na rest!

POLİTİKA 22.07.2023 - 21:40, Güncelleme: 22.07.2023 - 21:40
 

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na rest!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na "yerel seçimde ben yokum" resti. işte detaylar...

İBB Başkanı Ekrem  İmamoğlu'ndan "yerel seçimde ben yokum" resti. işte detaylar... CHP'li üst düzey isimlerle gizli toplantı yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, krizin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile ilk kez Belediye Başkanları Toplantısı'nda bir araya gelirken, gergin anlar yaşandığı iddia edildi.  Kulis bilgilerine göre, İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na "Siz genel başkanlığa devam ederseniz, yerel seçimlerde ben yokum" dediği, "Konuşmanızı toparlayın" diye araya giren CHP'li Ahmet Akın'a, "Toparlayamam, dinleyeceksin" yanıtını verdiği belirtildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı adayı olarak girdiği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden mağlubiyetle ayrılmasının ardından ana muhalefet partisinde değişim rüzgarının öncüsü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Geçtiğimiz günlerde CHP'li üst düzey isimlerle yaptığı online gizli toplantının görüntüleri sızdırılan İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu, krizin ardından ilk kez Belediye Başkanları Toplantısı'nda bir araya geldi. Tüm gözler toplantıda İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'na çevrilirken, iki isim el sıkıştı. CHP Genel Merkezi'nde yaklaşık 4 saat 10 dakika süren toplantıyla ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Gazeteci Yalçın Bayer Twitter hesabından yaptığı açıklamada, toplantıda gergin anların yaşandığını, İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na resti çektiğini iddia etti.  
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na "yerel seçimde ben yokum" resti. işte detaylar...

İBB Başkanı Ekrem  İmamoğlu'ndan "yerel seçimde ben yokum" resti. işte detaylar...

CHP'li üst düzey isimlerle gizli toplantı yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, krizin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile ilk kez Belediye Başkanları Toplantısı'nda bir araya gelirken, gergin anlar yaşandığı iddia edildi.

 Kulis bilgilerine göre, İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na "Siz genel başkanlığa devam ederseniz, yerel seçimlerde ben yokum" dediği, "Konuşmanızı toparlayın" diye araya giren CHP'li Ahmet Akın'a, "Toparlayamam, dinleyeceksin" yanıtını verdiği belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı adayı olarak girdiği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden mağlubiyetle ayrılmasının ardından ana muhalefet partisinde değişim rüzgarının öncüsü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.

Geçtiğimiz günlerde CHP'li üst düzey isimlerle yaptığı online gizli toplantının görüntüleri sızdırılan İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu, krizin ardından ilk kez Belediye Başkanları Toplantısı'nda bir araya geldi.

Tüm gözler toplantıda İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'na çevrilirken, iki isim el sıkıştı. CHP Genel Merkezi'nde yaklaşık 4 saat 10 dakika süren toplantıyla ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Gazeteci Yalçın Bayer Twitter hesabından yaptığı açıklamada, toplantıda gergin anların yaşandığını, İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na resti çektiğini iddia etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.