Zor, İktidar vaatleriyle ters düştü!

POLİTİKA 21.07.2023 - 17:46, Güncelleme: 27.07.2023 - 13:15
 

Zor, İktidar vaatleriyle ters düştü!

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, İktidarın seçim sürecindeki vaatleriyle ters düştüğünü söyledi.

Zor, "İktidar seçim kazandıktan sonra seçim sürecinde söylediklerinin tam tersini yapmaya başladı.  Verin yetkiyi dolar nasıl düşüyor, enflasyon nasıl düşürülüyor görürsünüz diyorlardı. Seçimleri kaznadıktan sonra neler yaşandığını hep birlikte görüyoruz."dedi. Geçmişi mumla arar hale geldik! fisiltihaber.com.tr 'ye konuşan Ahmet Zor,  "İğneden ipliğe her alanda zamlar gelmeye devam ediyor. Korku iklimiyle iktidarda bulunanlar bugün geçmişi mum ile aratır hale geldi. İnsanlar temel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldi. Bırakın ay sonunu gün sonunu zor getiriyor. Asgari ücretliye, emekliye ve memura verilen zamlar ellerine geçmeden eridi. Ülke olarak her geçen gün fakirleşmeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verdi.  haber merkezi  
Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, İktidarın seçim sürecindeki vaatleriyle ters düştüğünü söyledi.

Zor, "İktidar seçim kazandıktan sonra seçim sürecinde söylediklerinin tam tersini yapmaya başladı.  Verin yetkiyi dolar nasıl düşüyor, enflasyon nasıl düşürülüyor görürsünüz diyorlardı. Seçimleri kaznadıktan sonra neler yaşandığını hep birlikte görüyoruz."dedi.

Geçmişi mumla arar hale geldik!

fisiltihaber.com.tr 'ye konuşan Ahmet Zor,  "İğneden ipliğe her alanda zamlar gelmeye devam ediyor. Korku iklimiyle iktidarda bulunanlar bugün geçmişi mum ile aratır hale geldi.

İnsanlar temel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldi. Bırakın ay sonunu gün sonunu zor getiriyor. Asgari ücretliye, emekliye ve memura verilen zamlar ellerine geçmeden eridi. Ülke olarak her geçen gün fakirleşmeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verdi. 

haber merkezi

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.