Ali Cabbar şarkısının Hikayesi!

Magazin 08.07.2023 - 15:22, Güncelleme: 08.07.2023 - 15:22
 

Ali Cabbar şarkısının Hikayesi!

Başarılı şarkıcı Emir Can İğrek'in Ali Cabbar şarkısının hikayesi nedir? İşte Ali Cabbar şarkısının Hikayesi...

Başarılı şarkıcı Emir Can İğrek'in Ali Cabbar şarkısının hikayesi nedir? İşte  Ali Cabbar şarkısının Hikayesi... Başarılı şarkıcı Emir Can İğrek, 12 şarkıyla Spotify'da ulaşılması zor bir rekora imza atttı. İğrek'in "Ali Cabbar" şarkısı Spotify'da  zirvenin sahibi oldu.  Ali Cabbar şarkısı, genç bir müzisyenin çalgıcı olarak katıldığı düğünün sevdiği kadına ait olduğunu öğrenmesi ve sonrasında gittiği askerde şehit düşmesini anlatıyor. Spotift Türkiye ve Türkiye Global'de 1. listeye, Apple Music Türkiye Top 100'e 1'e, YouTube Müzik'te 18'e, Google trend aramalarında ise 5'e yükseldi. Şarkı, TikTok'ta da ses kullanım listesinin birincisi oldu. Ali Cabbar'In Hikayesi Anlatılanlara göre Ali Cabbar, Tekirdağ'da yaşayan ve köy düğünlerinde gırnata çalarak geçimini sağlayan 16-17 yaşlarında bir genç. Çalgıcı olarak katıldığı bir düğünün aşık olduğu kızın düğünü olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bunun üzerine askere gitmeye karar verir. Ancak yaşadığı topraklara bir daha dönemez. Askere gitmesinden 6-7 ay sonra, Ali Cabbar'ın şehit olduğu haberi gelir.  
Başarılı şarkıcı Emir Can İğrek'in Ali Cabbar şarkısının hikayesi nedir? İşte Ali Cabbar şarkısının Hikayesi...

Başarılı şarkıcı Emir Can İğrek'in Ali Cabbar şarkısının hikayesi nedir? İşte  Ali Cabbar şarkısının Hikayesi...

Başarılı şarkıcı Emir Can İğrek, 12 şarkıyla Spotify'da ulaşılması zor bir rekora imza atttı. İğrek'in "Ali Cabbar" şarkısı Spotify'da  zirvenin sahibi oldu. 

Ali Cabbar şarkısı, genç bir müzisyenin çalgıcı olarak katıldığı düğünün sevdiği kadına ait olduğunu öğrenmesi ve sonrasında gittiği askerde şehit düşmesini anlatıyor.

Spotift Türkiye ve Türkiye Global'de 1. listeye, Apple Music Türkiye Top 100'e 1'e, YouTube Müzik'te 18'e, Google trend aramalarında ise 5'e yükseldi. Şarkı, TikTok'ta da ses kullanım listesinin birincisi oldu.

Ali Cabbar'In Hikayesi

Anlatılanlara göre Ali Cabbar, Tekirdağ'da yaşayan ve köy düğünlerinde gırnata çalarak geçimini sağlayan 16-17 yaşlarında bir genç. Çalgıcı olarak katıldığı bir düğünün aşık olduğu kızın düğünü olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bunun üzerine askere gitmeye karar verir.

Ancak yaşadığı topraklara bir daha dönemez. Askere gitmesinden 6-7 ay sonra, Ali Cabbar'ın şehit olduğu haberi gelir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.