İYİ Parti Kahramanmaraş’ta yerel seçim hazırlığı başladı!

POLİTİKA 07.07.2023 - 11:27, Güncelleme: 09.07.2023 - 21:03
 

İYİ Parti Kahramanmaraş’ta yerel seçim hazırlığı başladı!

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Tekerek, Yerel seçimler için şimdiden çalışmaya başladıklarını kaydetti. Belediye meclis üyesi belirleme konusunda çalışmalara başladıklarını kaydeden Süleyman Tekerek, "Genel seçimlerde başarılı olduğumuz iddia etmek hadsizlik olur. Şehrimizde 11 ilçe ve Büyükşehir belediye başkanlığı var. Buralara Başkan adayları belirleyeceğiz. Belirlenen bu belediye başkanlarının içerisine bizde İyi Parti olarak maksimum seviyede Belediye ve meclis üyesi kazanma düşüncemiz var. Bu çalışmalara şimdiden başladık. Çalışmalarımızda bölgesel hassasiyeti göze alıyoruz.  Bunu büyük bir titizlikle yapıyoruz. Bölgesinde seçkin kişilere meclis üyesi adaylığı teklifi götürüyoruz. Bu seçimde sistemsel olarak çalışacağız. Genel seçimlerde sistemsel olarak çalışacak alan ve zaman bulamadık. Yerel seçimlerde istediğimiz düzeyde maksimum verimi alacağımızı düşünüyorum.”  İfadelerine yer verdi.
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Tekerek, Yerel seçimler için şimdiden çalışmaya başladıklarını kaydetti.

Belediye meclis üyesi belirleme konusunda çalışmalara başladıklarını kaydeden Süleyman Tekerek,

"Genel seçimlerde başarılı olduğumuz iddia etmek hadsizlik olur. Şehrimizde 11 ilçe ve Büyükşehir belediye başkanlığı var. Buralara Başkan adayları belirleyeceğiz.

Belirlenen bu belediye başkanlarının içerisine bizde İyi Parti olarak maksimum seviyede Belediye ve meclis üyesi kazanma düşüncemiz var. Bu çalışmalara şimdiden başladık. Çalışmalarımızda bölgesel hassasiyeti göze alıyoruz. 

Bunu büyük bir titizlikle yapıyoruz. Bölgesinde seçkin kişilere meclis üyesi adaylığı teklifi götürüyoruz. Bu seçimde sistemsel olarak çalışacağız. Genel seçimlerde sistemsel olarak çalışacak alan ve zaman bulamadık. Yerel seçimlerde istediğimiz düzeyde maksimum verimi alacağımızı düşünüyorum.”  İfadelerine yer verdi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.