İyi parti Onikişubat'ta Hamza Akkurt dönemi!

POLİTİKA 05.07.2023 - 21:11, Güncelleme: 05.07.2023 - 21:11
 

İyi parti Onikişubat'ta Hamza Akkurt dönemi!

İyi parti Onikişubat ilçe başkanlığında görev değişimi yaşandı. İlçe teşkilatının başkanı genç avukat Hamza Akkurt oldu.

İyi parti Onikişubat ilçe başkanlığında görev değişimi yaşandı. İlçe teşkilatının başkanı genç avukat Hamza Akkurt  oldu. İyi parti Onikişubat ilçe başkanı Av. Osman Ay’ın şehir değişikliğinden dolayı boş kalan koltuğa yönetim kurulu kararıyla Av. Hamza Akkurt  seçildi. Başkan Hamza Akkurt yapmış olduğu açıklamada, "Kurucu ilçe başkanımız Devlet Ağdur ve daha sonraki dönem ilçe başkanlığımızı yapan Doğan Murat Kılıç ve Osman Ay bey'e emekleri için teşekkür ediyorum. Önceki dönem başkanlarımın bıraktığı bu bayrağı daha ileriye götüreceğime inancım tamdır."ifadelerine yer verdi.  Hamza Akkurt  kimdir? 26.06.1994 tarihinde Kurtlar mahallesinde doğdu. İlk öğrenimini Kurtlar ilkokulunda, lise öğrenimini Kahramanmaraş Atatürk Anadolu lisesinde tamamladı. Üniversite öğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi hukuk fakültesinde tamamlamıştır. 2016 yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktadır. İyi parti ilçe başkanı Av. Hamza Akkurt teşkilat içinde 2018 yılından beri iyi parti içerisinde çalışan ve belediye meclis üyesi adaylığı, onikişubat ilçe başkan yardımcılığı ve ilçe seçim kurulu üyeliği yapan ve de teşkilat içerisinde sevilen birisidir.
İyi parti Onikişubat ilçe başkanlığında görev değişimi yaşandı. İlçe teşkilatının başkanı genç avukat Hamza Akkurt oldu.

İyi parti Onikişubat ilçe başkanlığında görev değişimi yaşandı. İlçe teşkilatının başkanı genç avukat Hamza Akkurt  oldu.

İyi parti Onikişubat ilçe başkanı Av. Osman Ay’ın şehir değişikliğinden dolayı boş kalan koltuğa yönetim kurulu kararıyla Av. Hamza Akkurt  seçildi.

Başkan Hamza Akkurt yapmış olduğu açıklamada, "Kurucu ilçe başkanımız Devlet Ağdur ve daha sonraki dönem ilçe başkanlığımızı yapan Doğan Murat Kılıç ve Osman Ay bey'e emekleri için teşekkür ediyorum. Önceki dönem başkanlarımın bıraktığı bu bayrağı daha ileriye götüreceğime inancım tamdır."ifadelerine yer verdi. 

Hamza Akkurt  kimdir?

26.06.1994 tarihinde Kurtlar mahallesinde doğdu. İlk öğrenimini Kurtlar ilkokulunda, lise öğrenimini Kahramanmaraş Atatürk Anadolu lisesinde tamamladı. Üniversite öğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi hukuk fakültesinde tamamlamıştır. 2016 yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktadır.

İyi parti ilçe başkanı Av. Hamza Akkurt teşkilat içinde 2018 yılından beri iyi parti içerisinde çalışan ve belediye meclis üyesi adaylığı, onikişubat ilçe başkan yardımcılığı ve ilçe seçim kurulu üyeliği yapan ve de teşkilat içerisinde sevilen birisidir.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.