Galatasaray yeni sponsorlardan ne kadar kazanacak?

SPOR 03.07.2023 - 21:18, Güncelleme: 03.07.2023 - 21:18
 

Galatasaray yeni sponsorlardan ne kadar kazanacak?

Galatasaray, stadyum ve forma sponsorluklarıyla ilgili mali açıklamaları KAP'a bildirdi. Peki, Galatasaray yeni sponsorlardan ne kadar kazanacak? işte detaylar.

Galatasaray, stadyum ve forma sponsorluklarıyla ilgili mali açıklamaları KAP'a bildirdi. Peki, Galatasaray yeni sponsorlardan ne kadar kazanacak? işte detaylar... Galatasaray, forma göğüs ve stadyum isim sponsorluklarından elde edeceği geliri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Galatasaray, stadyum ve forma sponsorluk anlaşmalarından 1 sezonda toplam 408.6 milyon TL elde edecek. Yapılan açıklamada, RAMS Global'in 2023/24 sezonu stat sponsorluğu için Galatasaray'a ödeyeceği para 213.600.000 TL + KDV olarak belirtildi. Sözleşmenin 5 yıllık olduğu, her sene ÜFE ve TÜFE oranları ortalaması alınarak artış yapılacağı ve bazı başarı bonusları olduğu da vurgulandı. Sarı-kırmızılıların Sixt rent a car Türkiye ile yapılan forma göğüs sponsorluğu anlaşmasından da 195.000.000,00 TL + KDV gelir elde edileceğini açıkladı. Galatasaray, stadyum ve forma sponsorluk anlaşmalarından 1 sezonda toplam 408.6 milyon TL kazanacak.  
Galatasaray, stadyum ve forma sponsorluklarıyla ilgili mali açıklamaları KAP'a bildirdi. Peki, Galatasaray yeni sponsorlardan ne kadar kazanacak? işte detaylar.

Galatasaray, stadyum ve forma sponsorluklarıyla ilgili mali açıklamaları KAP'a bildirdi. Peki, Galatasaray yeni sponsorlardan ne kadar kazanacak? işte detaylar...

Galatasaray, forma göğüs ve stadyum isim sponsorluklarından elde edeceği geliri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Galatasaray, stadyum ve forma sponsorluk anlaşmalarından 1 sezonda toplam 408.6 milyon TL elde edecek.

Yapılan açıklamada, RAMS Global'in 2023/24 sezonu stat sponsorluğu için Galatasaray'a ödeyeceği para 213.600.000 TL + KDV olarak belirtildi.

Sözleşmenin 5 yıllık olduğu, her sene ÜFE ve TÜFE oranları ortalaması alınarak artış yapılacağı ve bazı başarı bonusları olduğu da vurgulandı.

Sarı-kırmızılıların Sixt rent a car Türkiye ile yapılan forma göğüs sponsorluğu anlaşmasından da 195.000.000,00 TL + KDV gelir elde edileceğini açıkladı.

Galatasaray, stadyum ve forma sponsorluk anlaşmalarından 1 sezonda toplam 408.6 milyon TL kazanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.