Yaz Şarkısı dizisinin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 18.06.2023 - 13:29, Güncelleme: 18.06.2023 - 13:29
 

Yaz Şarkısı dizisinin konusu nedir?

FOX’un yeni dizisi Yaz Şarkısı'nın ilk tanıtımı yayımlandı. Peki, Yaz Şarkısı dizisinin konusu nedir? Yaz Şarkısı dizisinde kimler rol alıyor? işte detaylar...

FOX’un yeni dizisi Yaz Şarkısı'nın ilk tanıtımı yayımlandı. Peki, Yaz Şarkısı dizisinin konusu nedir? Yaz Şarkısı dizisinde kimler rol alıyor? Yaz Şarkısı dizisini yayın tarihi ne zaman? işte detaylar... Yaz Şarkısı dizisinin konusu:  Dizi, okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutunan ve o hayali gerçekleştirmeye çalışan Yaz’ın (Nilsu Berfin Aktaş) hikayesini konu alıyor. Rize’nin eşsiz doğasında başlayan çekimler daha sonra İstanbul’da devam edecek. Yaz Şarkısı dizisinin oyuncu kadrosunda; Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz, Duygu Karaca, Su Şanad, Merve Sevin, Ömer Kılıç ve Selin Vardarlı gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Yaz Şarkısı dizisi  yakında FOX tv ekranlarında olacak.   
FOX’un yeni dizisi Yaz Şarkısı'nın ilk tanıtımı yayımlandı. Peki, Yaz Şarkısı dizisinin konusu nedir? Yaz Şarkısı dizisinde kimler rol alıyor? işte detaylar...

FOX’un yeni dizisi Yaz Şarkısı'nın ilk tanıtımı yayımlandı. Peki, Yaz Şarkısı dizisinin konusu nedir? Yaz Şarkısı dizisinde kimler rol alıyor? Yaz Şarkısı dizisini yayın tarihi ne zaman? işte detaylar...

Yaz Şarkısı dizisinin konusu: 

Dizi, okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutunan ve o hayali gerçekleştirmeye çalışan Yaz’ın (Nilsu Berfin Aktaş) hikayesini konu alıyor. Rize’nin eşsiz doğasında başlayan çekimler daha sonra İstanbul’da devam edecek.

Yaz Şarkısı dizisinin oyuncu kadrosunda; Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz, Duygu Karaca, Su Şanad, Merve Sevin, Ömer Kılıç ve Selin Vardarlı gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yaz Şarkısı dizisi  yakında FOX tv ekranlarında olacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.