Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ne istedi?

POLİTİKA 17.06.2023 - 14:59, Güncelleme: 17.06.2023 - 14:59
 

Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ne istedi?

Gazeteci Yazar İsmail Saymaz, köşe yazısında Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında geçen konuşmalar için dikkat çeken bir iddiada bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında geçen konuşmaları Sözcü'deki köşesine taşıyan İsmail Saymaz, dikkat çeken bir iddiada bulundu. Seçimlerin ardından yaptığı 'değişim' çağrılarıyla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP liderinden "Genel başkanlığa aday olmayacağım" diye açıklama yapmasını istediği iddia edildi. Geçtiğimiz gün Çankya'daki Ahlatlıbel tesislerinde bir araya gelen ikilinin arasında geçen diyaloğu köşesine taşıyan Saymaz, şu ifadeleri kaydetti: ''Liderlikle sınırlı olmayan, bütünlüklü bir değişim istediğini söyledi. 'El verin, birlikte yapalım' dedi. Hatta Kılıçdaroğlu'na değişimi kendisinin açıklamasını önerdi.  
Gazeteci Yazar İsmail Saymaz, köşe yazısında Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında geçen konuşmalar için dikkat çeken bir iddiada bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında geçen konuşmaları Sözcü'deki köşesine taşıyan İsmail Saymaz, dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Seçimlerin ardından yaptığı 'değişim' çağrılarıyla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP liderinden "Genel başkanlığa aday olmayacağım" diye açıklama yapmasını istediği iddia edildi.

Geçtiğimiz gün Çankya'daki Ahlatlıbel tesislerinde bir araya gelen ikilinin arasında geçen diyaloğu köşesine taşıyan Saymaz, şu ifadeleri kaydetti:
''Liderlikle sınırlı olmayan, bütünlüklü bir değişim istediğini söyledi. 'El verin, birlikte yapalım' dedi. Hatta Kılıçdaroğlu'na değişimi kendisinin açıklamasını önerdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.