Cem Uzan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek çağrısı!

POLİTİKA 17.06.2023 - 14:49, Güncelleme: 18.06.2023 - 12:25
 

Cem Uzan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek çağrısı!

Aktif siyaseti bıraktığını kaydeden Cem Uzan, "Sayın Cumhurbaşkanı'na her konuda destek olunması gerekir." dedi.

Cem Uzan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözleri ezber bozdu. Uzan, "Türkiye'nin önünde bir 5 sene Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı vardır, AK Parti'nin iktidarı vardır. Türkiye'nin birleşmesi, kenetlenmesi gerekir ve SayınCumhurbaşkanı'na da her konuda destek olunması gerekir." dedi. Fransa'da yaşayan Genç Parti Kurucu Genel Başkanı ve iş insanı Cem Uzan, katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Aktif siyaseti bıraktığını söyleyen Cem Uzan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri dikkat çekti. Uzan, "Ben şahsen kendim artık aktif siyaseti bırakıyorum. Türkiye'nin konuları gündeme geldiği zaman fikrimi öğrenmek isteyenlere her zaman fikrimi paylaşırım. Her zaman destek olurum." ifadelerini kullandı.  
Aktif siyaseti bıraktığını kaydeden Cem Uzan, "Sayın Cumhurbaşkanı'na her konuda destek olunması gerekir." dedi.

Cem Uzan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözleri ezber bozdu. Uzan, "Türkiye'nin önünde bir 5 sene Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı vardır, AK Parti'nin iktidarı vardır. Türkiye'nin birleşmesi, kenetlenmesi gerekir ve SayınCumhurbaşkanı'na da her konuda destek olunması gerekir." dedi.

Fransa'da yaşayan Genç Parti Kurucu Genel Başkanı ve iş insanı Cem Uzan, katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Aktif siyaseti bıraktığını söyleyen Cem Uzan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Uzan, "Ben şahsen kendim artık aktif siyaseti bırakıyorum. Türkiye'nin konuları gündeme geldiği zaman fikrimi öğrenmek isteyenlere her zaman fikrimi paylaşırım. Her zaman destek olurum." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.