Bu haber emeklilikte kasabaya yerleşmek isteyenler için!

SEYAHAT - KİTAP 17.06.2023 - 11:20, Güncelleme: 17.06.2023 - 11:20
 

Bu haber emeklilikte kasabaya yerleşmek isteyenler için!

Emekli olunca kasabaya yerleşmek isteyenler için en güzel kasabaları listeledik. İşte o kasabalar...

Emekli olunca kasabaya yerleşmek isteyenler için  en güzel kasabaları listeledik. İşte o kasabalar... Çanakkale - Assos Behram Assos, yılların eskitemediği ve çok şanslıyız ki hala güzelliğinden bir şey kaybetmemiş olan cevher bir bölge. Çanakkale merkezin 70 kilometre güneyinde bulunan Ayvacık ilçesine bağlı bir kasaba. Tarihi antik çağlara uzanan bir yerleşim yeri. Marmaris’in Balıkçı Kasabası Selimiye Emeklilik hayali kuranların akıllarından sıklıkla geçenlerin başında, özellikle bir metropol yaşamından sonra daha sessiz sakin, doğa içerisinde kargaşadan uzak bir yaşam sürdürebilmek gelir. Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı bir balıkçı kasabası olan Selimiye Köyü de yine bozulmamış cennetlerden. Fethiye Göcek Göcek, Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı bir mahalle. 2000’lerin başlarında yurtdışından isimlerin bile kaçamak tatillere geldiği, özel devasa yatlarla haftalarca denize açıldığı bir tatil yeri. Kuşadası Güzelçamlı  Antik Çağ’da İyon şehirleri arasında bulunan, Osmanlı döneminde de bir rum kasabası olarak öne çıkan Güzelçamlı, Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı beldelerden biri.  Marmaris Selimiye Emeklilik hayali kuranların akıllarından sıklıkla geçenlerin başında, özellikle bir metropol yaşamından sonra daha sessiz sakin, doğa içerisinde kargaşadan uzak bir yaşam sürdürebilmek gelir. Kıyıköy Kırklareli Kıyıköy Kırklareli’nin Vize ilçesinde bulunuyor. Pabuç ve Kazan derelerinin arasında kalan, antik çağdan günümüze kadar uzanan keşfedilmesi gereken bir güzellik. Bu özelliğinden dolayı Kıyıköy’e ayak bastığınızda pek çok tarihi esere de rastlıyorsunuz.  
Emekli olunca kasabaya yerleşmek isteyenler için en güzel kasabaları listeledik. İşte o kasabalar...

Emekli olunca kasabaya yerleşmek isteyenler için  en güzel kasabaları listeledik. İşte o kasabalar...

Çanakkale - Assos Behram

Assos, yılların eskitemediği ve çok şanslıyız ki hala güzelliğinden bir şey kaybetmemiş olan cevher bir bölge. Çanakkale merkezin 70 kilometre güneyinde bulunan Ayvacık ilçesine bağlı bir kasaba. Tarihi antik çağlara uzanan bir yerleşim yeri.

Marmaris’in Balıkçı Kasabası Selimiye

Emeklilik hayali kuranların akıllarından sıklıkla geçenlerin başında, özellikle bir metropol yaşamından sonra daha sessiz sakin, doğa içerisinde kargaşadan uzak bir yaşam sürdürebilmek gelir. Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı bir balıkçı kasabası olan Selimiye Köyü de yine bozulmamış cennetlerden.

Fethiye Göcek

Göcek, Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı bir mahalle. 2000’lerin başlarında yurtdışından isimlerin bile kaçamak tatillere geldiği, özel devasa yatlarla haftalarca denize açıldığı bir tatil yeri.

Kuşadası Güzelçamlı

 Antik Çağ’da İyon şehirleri arasında bulunan, Osmanlı döneminde de bir rum kasabası olarak öne çıkan Güzelçamlı, Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı beldelerden biri. 

Marmaris Selimiye

Emeklilik hayali kuranların akıllarından sıklıkla geçenlerin başında, özellikle bir metropol yaşamından sonra daha sessiz sakin, doğa içerisinde kargaşadan uzak bir yaşam sürdürebilmek gelir.

Kıyıköy Kırklareli

Kıyıköy Kırklareli’nin Vize ilçesinde bulunuyor. Pabuç ve Kazan derelerinin arasında kalan, antik çağdan günümüze kadar uzanan keşfedilmesi gereken bir güzellik. Bu özelliğinden dolayı Kıyıköy’e ayak bastığınızda pek çok tarihi esere de rastlıyorsunuz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.