CHP ne zaman iktidar olacak?

POLİTİKA 10.06.2023 - 11:36, Güncelleme: 12.06.2023 - 09:20
 

CHP ne zaman iktidar olacak?

Seçimlerden yenilgiyle ayrılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında sessizliğini bozdu. işte detaylar...

Seçimlerden yenilgiyle ayrılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında sessizliğini bozdu. işte detaylar...  "En zayıf olduğu dönemde AK Parti'yi yenemeyecekseniz CHP ne zaman iktidar olacak?" diye sorulan Kılıçdaroğlu, "Bu bir demokrasi yarışıdır. Biz çıtamızı yükselttik. Biz toplumdaki kutuplaşmayı törpüledik. Pekçok sorunun çözümü için öncülük ettik. Bundan sonraki süreç bayrağı teslim alanlar elbette daha ileri taşıyacaklardır. Bizim umutsuz olacağımız biz durum yok." ifadelerini kullandı. Sözcü TV'de Uğur Dündar ve İsmail Saymaz gibi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, seçim sürecine dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Uğur Dündar, programda "En zayıf olduğu dönemde AK Parti'yi yenemeyecekseniz CHP ne zaman iktidar olacak?" diye sordu. Kılıçdaroğlu, "Bu bir demokrasi yarışıdır. Toplumdaki kutuplaşmayı törpüledik. Sorunların çözümü için öncülük ettik. Bundan sonraki süreçte bayrağı teslim alanlar elbette daha ileriye taşıyacaktır. Bizim umutsuz olacağımız biz durum yok" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "İl başkanları değişecek, ilçe başkanları değişecek herkes değişecek kimsenin kazık çakacak hali yok… CHP'de kişiler önemli değil. Değişimin önünü açtık. Aday olup olmamanın hiçbir önemi yok. Ben 'Adayım' demem. Partimizin kurumsal kimliği var. Bu seçim genel başkanın da seçileceği bir kurultay."  
Seçimlerden yenilgiyle ayrılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında sessizliğini bozdu. işte detaylar...

Seçimlerden yenilgiyle ayrılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında sessizliğini bozdu. işte detaylar...

 "En zayıf olduğu dönemde AK Parti'yi yenemeyecekseniz CHP ne zaman iktidar olacak?" diye sorulan Kılıçdaroğlu, "Bu bir demokrasi yarışıdır. Biz çıtamızı yükselttik. Biz toplumdaki kutuplaşmayı törpüledik. Pekçok sorunun çözümü için öncülük ettik.

Bundan sonraki süreç bayrağı teslim alanlar elbette daha ileri taşıyacaklardır. Bizim umutsuz olacağımız biz durum yok." ifadelerini kullandı.

Sözcü TV'de Uğur Dündar ve İsmail Saymaz gibi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, seçim sürecine dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Uğur Dündar, programda "En zayıf olduğu dönemde AK Parti'yi yenemeyecekseniz CHP ne zaman iktidar olacak?" diye sordu. Kılıçdaroğlu, "Bu bir demokrasi yarışıdır. Toplumdaki kutuplaşmayı törpüledik. Sorunların çözümü için öncülük ettik. Bundan sonraki süreçte bayrağı teslim alanlar elbette daha ileriye taşıyacaktır. Bizim umutsuz olacağımız biz durum yok" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "İl başkanları değişecek, ilçe başkanları değişecek herkes değişecek kimsenin kazık çakacak hali yok… CHP'de kişiler önemli değil. Değişimin önünü açtık. Aday olup olmamanın hiçbir önemi yok. Ben 'Adayım' demem. Partimizin kurumsal kimliği var. Bu seçim genel başkanın da seçileceği bir kurultay."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.