"Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 05.06.2023 - 16:01, Güncelleme: 05.06.2023 - 16:01
 

"Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin konusu nedir?

Netflix için "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisini çekmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya'nın partnerleri belli oldu. Peki, dizinin konusu nedir?

Netflix için "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisini çekmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya'nın partnerleri belli oldu. Peki, dizinin konusu nedir? detaylar haberimizde... "Kimler Geldi, Kimler Geçti" adlı Netflix'te yayınlanacak dizinin çekimlerine başlayacak. Sarıkaya'ya eşlik edece 3 erkek partneri de netleşti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Serenay Sarıkaya amcasının boşanma davaları konusunda uzman olan hukuk bürosunda avukatlık yapan Leyla karakterine hayat verecek. Ömer, Cem ve Sarp adlı 3 erkek başrol oyuncusu olan dizide Ömer'e Metin Akdülger, Cem'e de Hakan Kurtaş'ın hayat vereceği ortaya çıkmıştı. Ece Yörenç'in yazdığı, Bertan Başaran'ın ise yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Sarp rolünü ödüllü oyuncu Ahmet Rıfat Şungar oynayacak. Dizinin diğer kadın başrol oyuncuları önümüzdeki günlerde başlayacak.  
Netflix için "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisini çekmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya'nın partnerleri belli oldu. Peki, dizinin konusu nedir?

Netflix için "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisini çekmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya'nın partnerleri belli oldu. Peki, dizinin konusu nedir? detaylar haberimizde...

"Kimler Geldi, Kimler Geçti" adlı Netflix'te yayınlanacak dizinin çekimlerine başlayacak. Sarıkaya'ya eşlik edece 3 erkek partneri de netleşti.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Serenay Sarıkaya amcasının boşanma davaları konusunda uzman olan hukuk bürosunda avukatlık yapan Leyla karakterine hayat verecek.

Ömer, Cem ve Sarp adlı 3 erkek başrol oyuncusu olan dizide Ömer'e Metin Akdülger, Cem'e de Hakan Kurtaş'ın hayat vereceği ortaya çıkmıştı. Ece Yörenç'in yazdığı, Bertan Başaran'ın ise yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Sarp rolünü ödüllü oyuncu Ahmet Rıfat Şungar oynayacak.

Dizinin diğer kadın başrol oyuncuları önümüzdeki günlerde başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.