Otomatik fatura talimatına 150 TL indirim var!

AKTÜEL 04.06.2023 - 19:36, Güncelleme: 04.06.2023 - 19:36
 

Otomatik fatura talimatına 150 TL indirim var!

Finansbank tarafından Elektrik, Doğalgaz ve Su faturasına 150 TL indirim uygulanacağı açıklandı. işte detaylar...

Finansbank tarafından Elektrik, Doğalgaz ve Su faturasına 150 TL indirim uygulanacağı açıklandı. işte detaylar... Finansbank, Elektrik, doğalgaz ve su faturaları ile ay sonuna kadar kampanya katılım sağlayan kişilere 150 TL’ye kadar ParaPuan kazanma fırsatı sunulacak. Finansbank, elektrik, doğalgaz ve su faturaları ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL, toplamda ise 150 TL ParaPuan kazanma fırsatı sunacağını açıkladı. 30 Haziran’a kadar geçerli olan fatura talimat kampanyası ile ilgili detaylar şu şekilde; Kampanya kapsamında verilen talimattan sonra faturanın 30 Kasım 2023 tarihine kadar en az 1 defa talimat üzerinden ödenmesi gerekmektedir. Ayrıca her bir müşteri kampanya dahilinde her yeni otomatik fatura ödeme talimatına 50 TL, toplamda ise 150 TL değerinde ParaPuan kazanabilecek. Verilen her fatura talimatın 29 Aralık 2023 tarihine kadar açık olması ve bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi söz konusu olursa eğer verilen ParaPuan ödülü iade alınacaktır. Kullanılan ParaPuan kredi kartı ekstrenize borç olarak eklenecektir.Kampanya dahilinde verilen talimatların 31 Temmuz 2023 tarihine kadar verilen talimat üzerinden faturanın otomatik ödenmesi gerekmektedir. Kampanya dahilinde kazanılan ParaPuan 1 Ağustos ila 30 Ağustos 2023 tarihlerinde kampanya katılım sağlanan Finansbank Kart bakiyesine yansıtılacaktır.
Finansbank tarafından Elektrik, Doğalgaz ve Su faturasına 150 TL indirim uygulanacağı açıklandı. işte detaylar...

Finansbank tarafından Elektrik, Doğalgaz ve Su faturasına 150 TL indirim uygulanacağı açıklandı. işte detaylar...

Finansbank, Elektrik, doğalgaz ve su faturaları ile ay sonuna kadar kampanya katılım sağlayan kişilere 150 TL’ye kadar ParaPuan kazanma fırsatı sunulacak.

Finansbank, elektrik, doğalgaz ve su faturaları ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL, toplamda ise 150 TL ParaPuan kazanma fırsatı sunacağını açıkladı.

30 Haziran’a kadar geçerli olan fatura talimat kampanyası ile ilgili detaylar şu şekilde;

Kampanya kapsamında verilen talimattan sonra faturanın 30 Kasım 2023 tarihine kadar en az 1 defa talimat üzerinden ödenmesi gerekmektedir. Ayrıca her bir müşteri kampanya dahilinde her yeni otomatik fatura ödeme talimatına 50 TL, toplamda ise 150 TL değerinde ParaPuan kazanabilecek.

Verilen her fatura talimatın 29 Aralık 2023 tarihine kadar açık olması ve bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi söz konusu olursa eğer verilen ParaPuan ödülü iade alınacaktır.

Kullanılan ParaPuan kredi kartı ekstrenize borç olarak eklenecektir.Kampanya dahilinde verilen talimatların 31 Temmuz 2023 tarihine kadar verilen talimat üzerinden faturanın otomatik ödenmesi gerekmektedir.

Kampanya dahilinde kazanılan ParaPuan 1 Ağustos ila 30 Ağustos 2023 tarihlerinde kampanya katılım sağlanan Finansbank Kart bakiyesine yansıtılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.