Vatandaşlık maaşı için 12 ay şartsız 8500 TL ödenecek!

AKTÜEL 01.06.2023 - 10:51, Güncelleme: 05.06.2023 - 19:43
 

Vatandaşlık maaşı için 12 ay şartsız 8500 TL ödenecek!

Aileye dayalı vatandaşlık maaşı, e-devlet üzerinden başvurularla alınabilecek. işte detaylar...

Aile destek programının ardından, belirtilen tarihte yeni bir uygulama başlatılıyor. Aileye dayalı vatandaşlık maaşı, e-devlet üzerinden başvurularla alınabilecek. işte detaylar...  Aile Destek Sistemi için çalışmalara başlandı. Bu kapsamda bu yıl Aileye Dayalı Vatandaşlık Maaşı uygulaması başlatılacak.  Aile Destek Programı kapsamında son ödeme Temmuz ayında gerçekleştirilecek, bu tarihle birlikte 12 aylık dönem tamamlanacak. Düşük gelirli vatandaşlara 53 farklı başlık altında sosyal destek sağlanırken, gelecek dönemde yeni destekler de hayata geçirilecek. Takvim'de yer alan habere göre, gelecek dönemde vatandaşlık fonu oluşturularak, aile hesapları açılacak ve bu ödemeler aileye dayalı olarak yapılacak. Ailenin mali durumu ve sosyal statüsü, bakanlık tarafından sosyal hizmet uzmanları ve sosyologlar tarafından düzenli olarak güncellenecek. Gelir seviyesi, asgari yaşam standartlarının altında olan hanelerde kimse kalmayacak.  
Aileye dayalı vatandaşlık maaşı, e-devlet üzerinden başvurularla alınabilecek. işte detaylar...

Aile destek programının ardından, belirtilen tarihte yeni bir uygulama başlatılıyor. Aileye dayalı vatandaşlık maaşı, e-devlet üzerinden başvurularla alınabilecek. işte detaylar... 

Aile Destek Sistemi için çalışmalara başlandı. Bu kapsamda bu yıl Aileye Dayalı Vatandaşlık Maaşı uygulaması başlatılacak. 

Aile Destek Programı kapsamında son ödeme Temmuz ayında gerçekleştirilecek, bu tarihle birlikte 12 aylık dönem tamamlanacak. Düşük gelirli vatandaşlara 53 farklı başlık altında sosyal destek sağlanırken, gelecek dönemde yeni destekler de hayata geçirilecek.

Takvim'de yer alan habere göre, gelecek dönemde vatandaşlık fonu oluşturularak, aile hesapları açılacak ve bu ödemeler aileye dayalı olarak yapılacak.

Ailenin mali durumu ve sosyal statüsü, bakanlık tarafından sosyal hizmet uzmanları ve sosyologlar tarafından düzenli olarak güncellenecek. Gelir seviyesi, asgari yaşam standartlarının altında olan hanelerde kimse kalmayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.