Sen İnandır'ın konusu nedir?

DİZİ - FİLM 30.05.2023 - 20:21, Güncelleme: 30.05.2023 - 20:21
 

Sen İnandır'ın konusu nedir?

Netflix'in yeni projesi Sen İnandır'ın yayın tarihi belli oldu. Peki Sen İnandır'ın konusu nedir? Sen İnandır'da kimler oynuyor? işte detaylar...

Netflix'in yeni projesi Sen İnandır'ın yayın tarihi belli oldu. peki Sen İnandır'ın konusu nedir? Sen İnandır'da kimler oynuyor? işte detaylar... Sen İnandır filminin 23 Haziran'da yayımlanacağını açıkladı. Filmin başrollerinde Ekin Koç ile Ayça Ayşin Turan'ın yer alıyor.  Çekimleri Asos'ta yapılan Sen İnandır'da Zerrin Sümer, Yıldız Kültür, Naz Çağla Irmak ve Çağrı Çıtanak da rol alıyor. İki işgüzar büyükanne, torunlarına sözde tesadüfi bir karşılaşma ayarlayınca çocukluk aşkları depreşir ve eski defterler açılır.  
Netflix'in yeni projesi Sen İnandır'ın yayın tarihi belli oldu. Peki Sen İnandır'ın konusu nedir? Sen İnandır'da kimler oynuyor? işte detaylar...

Netflix'in yeni projesi Sen İnandır'ın yayın tarihi belli oldu. peki Sen İnandır'ın konusu nedir? Sen İnandır'da kimler oynuyor? işte detaylar...

Sen İnandır filminin 23 Haziran'da yayımlanacağını açıkladı. Filmin başrollerinde Ekin Koç ile Ayça Ayşin Turan'ın yer alıyor. 

Çekimleri Asos'ta yapılan Sen İnandır'da Zerrin Sümer, Yıldız Kültür, Naz Çağla Irmak ve Çağrı Çıtanak da rol alıyor.

İki işgüzar büyükanne, torunlarına sözde tesadüfi bir karşılaşma ayarlayınca çocukluk aşkları depreşir ve eski defterler açılır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.