Halkbank'tan 1.576 TL taksitle konut kredisi!

EKONOMİ 29.05.2023 - 20:54, Güncelleme: 29.05.2023 - 20:54
 

Halkbank'tan 1.576 TL taksitle konut kredisi!

Halkbank 500 bin TL'ye kadar uygun faizli konut kredisi vereceğini duyurdu. işte detaylar...

Halkbank 500 bin TL'ye kadar uygun faizli konut kredisi vereceğini duyurdu. işte detaylar... Halkbank aylık sadece 1.576 TL taksitle konut kredisi verilecek. Çekilen miktara göre taksitlerin değiştiği kredide vadenin 120 ay olacağı da gelen bilgiler arasında.  Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre düşük faiz fırsatı dışında çeşitli kredi kampanyanın olduğu da duyuruldu. Ev almak isteyenlere 500 bin TL’ye kadar nakit verileceği açıklandı. Düşük faizle birlikte uygun ödeme koşulları sayesinde ev almak isteyenler için süreç biraz daha kolaylaşacak. Konut Kredisi Faiz Oranları İkinci el konut almak isteyenler için farklı avantajlar sunulmaya devam ediliyor. Yüzde 1,29 oranındaki faiz oranına ek olarak 120 ay vade seçeneğinin sunulacağı ifade edildi. Banka açıklamasında ödemelerin istenilirse aylık eşit taksitlerle istenilirse, belirlenen tutar üzerinden hesaplanabileceğini belirtti.  
Halkbank 500 bin TL'ye kadar uygun faizli konut kredisi vereceğini duyurdu. işte detaylar...

Halkbank 500 bin TL'ye kadar uygun faizli konut kredisi vereceğini duyurdu. işte detaylar...

Halkbank aylık sadece 1.576 TL taksitle konut kredisi verilecek. Çekilen miktara göre taksitlerin değiştiği kredide vadenin 120 ay olacağı da gelen bilgiler arasında. 

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre düşük faiz fırsatı dışında çeşitli kredi kampanyanın olduğu da duyuruldu. Ev almak isteyenlere 500 bin TL’ye kadar nakit verileceği açıklandı. Düşük faizle birlikte uygun ödeme koşulları sayesinde ev almak isteyenler için süreç biraz daha kolaylaşacak.

Konut Kredisi Faiz Oranları

İkinci el konut almak isteyenler için farklı avantajlar sunulmaya devam ediliyor. Yüzde 1,29 oranındaki faiz oranına ek olarak 120 ay vade seçeneğinin sunulacağı ifade edildi. Banka açıklamasında ödemelerin istenilirse aylık eşit taksitlerle istenilirse, belirlenen tutar üzerinden hesaplanabileceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.