Görgel, Dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz!

POLİTİKA 29.05.2023 - 18:55, Güncelleme: 29.05.2023 - 18:55
 

Görgel, Dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz!

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrası sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Görgel, "Bugün Kahramanmaraş’ımızda seçim sonuçlarında ki zaferimize baktığımızda bunun karşılığını fazlaca aldığımızı düşünüyorum. Bu ‘hizmet aşkı sorumluluğu’ ile dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz."dedi.   İşte Başkanı Fırat Görgel'in o açıklaması:    GECE-GÜNDÜZ DEMEDİLER    "Bu ekip var ya, bu ekip.. ve daha bu karede olmayan büyük ailemizin her bir ferdi.. Yaklaşık 3 ay boyunca; acılarına, hüzünlerine rağmen gece-gündüz demeden, canla başla emek verdiler.    ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞIZ   Bizim tek derdimiz; milletimiz ve geleceğimiz. Bugün Kahramanmaraş’ımızda seçim sonuçlarında ki zaferimize baktığımızda bunun karşılığını fazlaca aldığımızı düşünüyorum. Bu ‘hizmet aşkı sorumluluğu’ ile dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz.    ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM   Rabbim; bu büyük zaferde emeği geçen tüm teşkilat mensubu kardeşlerimden razı olsun. Birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum."
Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrası sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
Görgel, "Bugün Kahramanmaraş’ımızda seçim sonuçlarında ki zaferimize baktığımızda bunun karşılığını fazlaca aldığımızı düşünüyorum. Bu ‘hizmet aşkı sorumluluğu’ ile dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz."dedi.
 
İşte Başkanı Fırat Görgel'in o açıklaması: 
 
GECE-GÜNDÜZ DEMEDİLER 
 
"Bu ekip var ya, bu ekip.. ve daha bu karede olmayan büyük ailemizin her bir ferdi.. Yaklaşık 3 ay boyunca; acılarına, hüzünlerine rağmen gece-gündüz demeden, canla başla emek verdiler. 
 
ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞIZ
 
Bizim tek derdimiz; milletimiz ve geleceğimiz. Bugün Kahramanmaraş’ımızda seçim sonuçlarında ki zaferimize baktığımızda bunun karşılığını fazlaca aldığımızı düşünüyorum. Bu ‘hizmet aşkı sorumluluğu’ ile dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. 
 
ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
 
Rabbim; bu büyük zaferde emeği geçen tüm teşkilat mensubu kardeşlerimden razı olsun. Birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum."

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.