Emekli aylığı 90 gün içinde bağlanmayanlara avans!

AKTÜEL 26.05.2023 - 19:14, Güncelleme: 26.05.2023 - 19:14
 

Emekli aylığı 90 gün içinde bağlanmayanlara avans!

Maaşı geciken EYT'liler için SGK'dan avans müjdesi geldi. işte detaylar...

Maaşı geciken EYT'liler için SGK'dan avans müjdesi geldi. işte detaylar... Maaşı geciken Emeklilikte Yaşa Takılanlar  (EYT) için avans müjdesi geldi. Emeklilik müracaatını yapmasına rağmen 90 gün içerisinde maaşı bağlanmayan emekli adayları yazılı talepte bulunmaları halinde SGK'dan avans alabilecek. SGK resmi internet sitesinde yer alan 2018/38 Sayılı SGK Genelgesi'nde, emeklilik müracaatını yapmasına rağmen 90 gün içerisinde maaşı bağlanmayan emekli adayları için avans düzenlemesini kapsıyor. 3 Mart 2023 günü emeklilik müracaatında bulunmasına rağmen maaşı halen bağlanamayan emekli adayları 2 Haziran'dan sonra kurumdan avans talebinde bulunabilecek.  
Maaşı geciken EYT'liler için SGK'dan avans müjdesi geldi. işte detaylar...

Maaşı geciken EYT'liler için SGK'dan avans müjdesi geldi. işte detaylar...

Maaşı geciken Emeklilikte Yaşa Takılanlar  (EYT) için avans müjdesi geldi. Emeklilik müracaatını yapmasına rağmen 90 gün içerisinde maaşı bağlanmayan emekli adayları yazılı talepte bulunmaları halinde SGK'dan avans alabilecek.

SGK resmi internet sitesinde yer alan 2018/38 Sayılı SGK Genelgesi'nde, emeklilik müracaatını yapmasına rağmen 90 gün içerisinde maaşı bağlanmayan emekli adayları için avans düzenlemesini kapsıyor.

3 Mart 2023 günü emeklilik müracaatında bulunmasına rağmen maaşı halen bağlanamayan emekli adayları 2 Haziran'dan sonra kurumdan avans talebinde bulunabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.