Akşener, Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı seçtirmek kolay!

POLİTİKA 21.05.2023 - 22:18, Güncelleme: 25.05.2023 - 09:38
 

Akşener, Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı seçtirmek kolay!

Akşener, "Sayın Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanımız seçtirmek mümkün ve gerçekten kolay" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sadece 2.5 milyon seçmene ulaşmamız gerekiyor. Çok fazla bir seçmen farkı yok. O nedenle sayın Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanımız seçtirmek mümkün ve gerçekten kolay" dedi. Akşener, "Millet İttifakı'nın tüm partileri, güçlerini sandık başında daha evvel birleştirmişti. Bugün daha da iyi bir biçimde birleştirdi, bütün siyasi partiler ve sonuç itibariyle sandık başında toplanan tüm bilgiler Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel merkezinde buluşacak. Ve oradan eksik gedik tek elden söylenecek ve bizler gidereceğiz. Sadece 2.5 milyon seçmene ulaşmamız gerekiyor. Çok fazla bir seçmen farkı yok. O nedenle sayın Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanımız seçtirmek mümkün ve gerçekten kolay. Özellikle rica ediyorum sizden, İYİ Partililere talimatımdır diğer siyasi görüşte olanlardan da ricamdır. Tek bir şey istiyorum. Şu parmağı sallayarak, göstererek konuşmak tavır koymak yok. Seçmen velinimettir. Seçmen hangi görüşte olursa olsun karşısında selam duracaksınız. Onun oyunu almak için, seçmenin karşısında selam duracaksınız."diye konuştu.  
Akşener, "Sayın Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanımız seçtirmek mümkün ve gerçekten kolay" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sadece 2.5 milyon seçmene ulaşmamız gerekiyor. Çok fazla bir seçmen farkı yok. O nedenle sayın Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanımız seçtirmek mümkün ve gerçekten kolay" dedi.

Akşener, "Millet İttifakı'nın tüm partileri, güçlerini sandık başında daha evvel birleştirmişti. Bugün daha da iyi bir biçimde birleştirdi, bütün siyasi partiler ve sonuç itibariyle sandık başında toplanan tüm bilgiler Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel merkezinde buluşacak. Ve oradan eksik gedik tek elden söylenecek ve bizler gidereceğiz.

Sadece 2.5 milyon seçmene ulaşmamız gerekiyor. Çok fazla bir seçmen farkı yok. O nedenle sayın Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanımız seçtirmek mümkün ve gerçekten kolay. Özellikle rica ediyorum sizden, İYİ Partililere talimatımdır diğer siyasi görüşte olanlardan da ricamdır. Tek bir şey istiyorum.

Şu parmağı sallayarak, göstererek konuşmak tavır koymak yok. Seçmen velinimettir. Seçmen hangi görüşte olursa olsun karşısında selam duracaksınız. Onun oyunu almak için, seçmenin karşısında selam duracaksınız."diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.