Cemal Enginyurt İçişleri Bakanı mı oluyor?

POLİTİKA 20.05.2023 - 13:44, Güncelleme: 21.05.2023 - 21:49
 

Cemal Enginyurt İçişleri Bakanı mı oluyor?

Demokrat Parti'li Cemal Enginyurt, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İçişleri bakanlığını istedi. İşte detaylar...

Demokrat Parti'li  Cemal Enginyurt, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İçişleri bakanlığını istedi. İşte detaylar... Enginyurt "Kemal Kılıçdaroğlu, beni acilen içişleri bakanı yapacağını ilan etmeli. Süleyman Soylu'nun hakkından ancak ben gelirim. Bunun diline ancak ben cevap veririm." dedi. CHP listelerinden Demokrat Parti'nin adayı olarak yeniden milletvekili seçilen Cemal Enginyurt'tan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu. "Ben Yaparım"  Enginyurt, "Kemal Kılıçdaroğlu acil olarak beni içişleri bakanı yapacağını ilan etmeli. Bu Süleyman Soylu'nun hakkından ancak ben gelirim. Bunun diline ancak ben cevap veririm. Bu Soylu'ya bu millete ettiği zulmün hesabını ancak ben sorarım. Uzman çavuşlara kadro hakkını ben veririm. Polislerin insanca özlük hakkını ben veririm. Polisin hakkını hukukunu ben korurum. Adaleti ben sağlarım. Mafyacılarla uyuşturucu kaçakçıları ile bu memlekette fotoğraf çektirmediğim gibi onlardan hesabı ben sorarım."diye konuştu.
Demokrat Parti'li Cemal Enginyurt, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İçişleri bakanlığını istedi. İşte detaylar...

Demokrat Parti'li  Cemal Enginyurt, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İçişleri bakanlığını istedi. İşte detaylar...

Enginyurt "Kemal Kılıçdaroğlu, beni acilen içişleri bakanı yapacağını ilan etmeli. Süleyman Soylu'nun hakkından ancak ben gelirim. Bunun diline ancak ben cevap veririm." dedi.

CHP listelerinden Demokrat Parti'nin adayı olarak yeniden milletvekili seçilen Cemal Enginyurt'tan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu.

"Ben Yaparım"

 Enginyurt, "Kemal Kılıçdaroğlu acil olarak beni içişleri bakanı yapacağını ilan etmeli. Bu Süleyman Soylu'nun hakkından ancak ben gelirim. Bunun diline ancak ben cevap veririm. Bu Soylu'ya bu millete ettiği zulmün hesabını ancak ben sorarım. Uzman çavuşlara kadro hakkını ben veririm.

Polislerin insanca özlük hakkını ben veririm. Polisin hakkını hukukunu ben korurum. Adaleti ben sağlarım. Mafyacılarla uyuşturucu kaçakçıları ile bu memlekette fotoğraf çektirmediğim gibi onlardan hesabı ben sorarım."diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.