Jennifer Lopez’li The Mother Netflix’te!

DİZİ - FİLM 17.05.2023 - 19:26, Güncelleme: 17.05.2023 - 19:26
 

Jennifer Lopez’li The Mother Netflix’te!

The Mother filminde Jennifer Lopez bir suikastçıyı canlandırıyor. Film Netflix’te yayımlandı. İşte detaylar…

The Mother filminde  Jennifer Lopez bir suikastçıyı canlandırıyor. Film Netflix’te yayımlandı. İşte detaylar…  The Mother, Netflix tarafından çekilen ve güçlü bir oyuncu kadrosuna liderlik eden Jennifer Lopez’in oynadığı 2023 yapımı bir aksiyon draması olarak tanımlanıyor. Film; askerî eğitim almış bir suikastçının hiç tanımadığı kızını intikam peşindeki acımasız suçlulardan korumak için, saklandığı yerden çıkmasını konu alıyor. The Mother, son olarak 2020’de gösterime giren Mulan’ın ardından Niki Caro’nun sekizinci uzun metrajlı filmi. The Mother Filminin konusu: Filmde anne ve kızı bu kiralık katillerden kaçarken, bir yandan temelden kopmuş bir ilişkiyi onarmanın neredeyse aynı derecede dramatik gerilimini yaşıyorlar. Karakterler geçmişleriyle savaşıp kaçarken karla dolu dağlardan güneşli yerlere uzanan, dünyayı dolaşan bir film izleyicileri bekliyor.  
The Mother filminde Jennifer Lopez bir suikastçıyı canlandırıyor. Film Netflix’te yayımlandı. İşte detaylar…

The Mother filminde  Jennifer Lopez bir suikastçıyı canlandırıyor. Film Netflix’te yayımlandı. İşte detaylar… 

The Mother, Netflix tarafından çekilen ve güçlü bir oyuncu kadrosuna liderlik eden Jennifer Lopez’in oynadığı 2023 yapımı bir aksiyon draması olarak tanımlanıyor.

Film; askerî eğitim almış bir suikastçının hiç tanımadığı kızını intikam peşindeki acımasız suçlulardan korumak için, saklandığı yerden çıkmasını konu alıyor.
The Mother, son olarak 2020’de gösterime giren Mulan’ın ardından Niki Caro’nun sekizinci uzun metrajlı filmi.

The Mother Filminin konusu:

Filmde anne ve kızı bu kiralık katillerden kaçarken, bir yandan temelden kopmuş bir ilişkiyi onarmanın neredeyse aynı derecede dramatik gerilimini yaşıyorlar. Karakterler geçmişleriyle savaşıp kaçarken karla dolu dağlardan güneşli yerlere uzanan, dünyayı dolaşan bir film izleyicileri bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.