Kılıçdaroğlu'ndan sert açıklama!

POLİTİKA 15.05.2023 - 01:09, Güncelleme: 15.05.2023 - 20:59
 

Kılıçdaroğlu'ndan sert açıklama!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sert açıklamalarda bulundu. işte detaylar...

Kılıçdaroğlu, "Algı yönetimini bırakın. Bu iş ciddidir. YSK'yı da sorumluluğa davet ediyorum. Her bir oy sayılana kadar biz buradayız." dedi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Oylarının yüksek olduğu sandıklarda üst üste itirazlarla sistemin bloke edildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, algı yönetimi yapıldığını kaydetti. YSK'ya da çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, tüm oylar sayılana kadar sandıkların terk edilmemesini istedi. Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Oyumuzun yüksek olduğu sandıklardan üst üste itirazlarla sistemi bloke ediyorlar. Ankara'da 300, İstanbul'da 783 sandıkta ısrarla itirazlar var. 6 kere, 11 kere itiraz edilen sandıklar var. Bloke ettiğiniz Türkiye'nin iradesidir. Bu işin bir oldubittiye getirilmesine izin vermeyeceğiz.  
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sert açıklamalarda bulundu. işte detaylar...

Kılıçdaroğlu, "Algı yönetimini bırakın. Bu iş ciddidir. YSK'yı da sorumluluğa davet ediyorum. Her bir oy sayılana kadar biz buradayız." dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Oylarının yüksek olduğu sandıklarda üst üste itirazlarla sistemin bloke edildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, algı yönetimi yapıldığını kaydetti. YSK'ya da çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, tüm oylar sayılana kadar sandıkların terk edilmemesini istedi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Oyumuzun yüksek olduğu sandıklardan üst üste itirazlarla sistemi bloke ediyorlar. Ankara'da 300, İstanbul'da 783 sandıkta ısrarla itirazlar var. 6 kere, 11 kere itiraz edilen sandıklar var. Bloke ettiğiniz Türkiye'nin iradesidir. Bu işin bir oldubittiye getirilmesine izin vermeyeceğiz.

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.