14 Mayıs kutuplaşmanın ve kavganın değil kardeşliğin tecelli ettiği bir gün olmalı!

POLİTİKA 13.05.2023 - 16:23, Güncelleme: 13.05.2023 - 16:34
 

14 Mayıs kutuplaşmanın ve kavganın değil kardeşliğin tecelli ettiği bir gün olmalı!

İyi Parti Kahramanmaraş 28’inci dönem milletvekili adayı Burak Sert, “Siyasetçiler hükümetler partiler gelir geçer, baki olan devletimiz ve milletimizdir.” dedi

İyi Parti Kahramanmaraş 28’inci dönem milletvekili adayı Burak Sert, “Siyasetçiler hükümetler partiler gelir geçer, baki olan devletimiz ve milletimizdir. Herhangi bir aday ya da partinin desteklenmesi bütün vatandaşlarımızın doğal hakkıdır. Herkesin iradesine ve kararına saygı duyulması gerekmektedir.”dedi.  fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan Sert, “Millet iradesinin tecellisine kısa bir süre kaldı 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimler milletimiz için kutuplaşmanın kavganın bir sebebi olmamalı unutulmamalıdır ki ülkemiz için ilk olmayan bu seçim sonda olmayacaktır. Siyasetçiler hükümetler partiler gelir geçer, baki olan devletimiz ve milletimizdir.”dedi.  BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ İşte İyi Parti Kahramanmaraş 28’inci dönem milletvekili adayı Burak Sert’in o açıklaması:  Herhangi bir aday ya da partinin desteklenmesi bütün vatandaşlarımızın doğal hakkıdır. Herkesin iradesine ve kararına saygı duyulması gerekmektedir. Demokrasinin gereği de budur. Milletimiz kendisi için en doğru kararı verecektir. Dili dini ırkı mezhebi ne olursa olsun hepimiz bu coğrafyada kardeşçe yaşadık ve sonsuza kadarda bu kardeşlik sürecektir. Çok değil 3 ay öncesine kadaryaşamış olduğumuz afet bize bir kez daha göstermiştir ki; Biz birlikte güçlüyüz. “ŞUAN NASIL KARDEŞSEK VE BİRSEK SEÇİMDEN SONRA DA ÖYLE OLACAĞIZ”  Millet olarak birbirimizi seviyoruz, zira afet sebebiyle elinden geleni yapmaya çalışan milletimiz gerek yardım göndererek gerek dualarıyla kalbinin deprem bölgesinde olduğunu göstermiştir. Hep beraber üzüldük hep beraber ağladık. Hiç kimse deprem bölgesindeki acının diline dinine ırkına mezhebine partisine bakmadı. Yeri geldi milletimizin battaniyesinde ısındık yeri geldi milletimizin ekmeğini yedik. İste bizim milletimizin feraseti ve gücü budur. Biz birlikte güzeliz birlikte güçlüyüz siyasetin ya da seçimlerin kardeşliğimize zeval vermesine izin vermemeli ve sağduyulu olmalıyız. Pek tabidir ki art niyetli kişiler kesimler olabilir. Kardeşliğimize kastedecek fitne odakları hiç boş durmayacak milletimiz burada da büyüklüğünü gösterecek ve bu oyunlara kalmayacaktır. Şuan nasıl kardeşsek ve birsek seçimden sonra da öyle olacağız. Yine hep beraber olacak birbirimizin yüzüne bakacak komşuluk yapacak hemşehrilik yapacağız. 14 Mayıs kutuplaşmanın ve kavganın değil kardeşliğimizin ve saygının tecelli ettiği bir gün olmalı sükûnet ile hoşgörü ile bu seçimi geçirmeye özen göstermeliyiz.”  
İyi Parti Kahramanmaraş 28’inci dönem milletvekili adayı Burak Sert, “Siyasetçiler hükümetler partiler gelir geçer, baki olan devletimiz ve milletimizdir.” dedi

İyi Parti Kahramanmaraş 28’inci dönem milletvekili adayı Burak Sert, “Siyasetçiler hükümetler partiler gelir geçer, baki olan devletimiz ve milletimizdir. Herhangi bir aday ya da partinin desteklenmesi bütün vatandaşlarımızın doğal hakkıdır. Herkesin iradesine ve kararına saygı duyulması gerekmektedir.”dedi. 

fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan Sert, “Millet iradesinin tecellisine kısa bir süre kaldı 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimler milletimiz için kutuplaşmanın kavganın bir sebebi olmamalı unutulmamalıdır ki ülkemiz için ilk olmayan bu seçim sonda olmayacaktır. Siyasetçiler hükümetler partiler gelir geçer, baki olan devletimiz ve milletimizdir.”dedi. 

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

İşte İyi Parti Kahramanmaraş 28’inci dönem milletvekili adayı Burak Sert’in o açıklaması: 

Herhangi bir aday ya da partinin desteklenmesi bütün vatandaşlarımızın doğal hakkıdır. Herkesin iradesine ve kararına saygı duyulması gerekmektedir. Demokrasinin gereği de budur. Milletimiz kendisi için en doğru kararı verecektir. Dili dini ırkı mezhebi ne olursa olsun hepimiz bu coğrafyada kardeşçe yaşadık ve sonsuza kadarda bu kardeşlik sürecektir. Çok değil 3 ay öncesine kadaryaşamış olduğumuz afet bize bir kez daha göstermiştir ki; Biz birlikte güçlüyüz.

“ŞUAN NASIL KARDEŞSEK VE BİRSEK SEÇİMDEN SONRA DA ÖYLE OLACAĞIZ”

 Millet olarak birbirimizi seviyoruz, zira afet sebebiyle elinden geleni yapmaya çalışan milletimiz gerek yardım göndererek gerek dualarıyla kalbinin deprem bölgesinde olduğunu göstermiştir. Hep beraber üzüldük hep beraber ağladık. Hiç kimse deprem bölgesindeki acının diline dinine ırkına mezhebine partisine bakmadı. Yeri geldi milletimizin battaniyesinde ısındık yeri geldi milletimizin ekmeğini yedik.

İste bizim milletimizin feraseti ve gücü budur. Biz birlikte güzeliz birlikte güçlüyüz siyasetin ya da seçimlerin kardeşliğimize zeval vermesine izin vermemeli ve sağduyulu olmalıyız. Pek tabidir ki art niyetli kişiler kesimler olabilir. Kardeşliğimize kastedecek fitne odakları hiç boş durmayacak milletimiz burada da büyüklüğünü gösterecek ve bu oyunlara kalmayacaktır. Şuan nasıl kardeşsek ve birsek seçimden sonra da öyle olacağız.

Yine hep beraber olacak birbirimizin yüzüne bakacak komşuluk yapacak hemşehrilik yapacağız. 14 Mayıs kutuplaşmanın ve kavganın değil kardeşliğimizin ve saygının tecelli ettiği bir gün olmalı sükûnet ile hoşgörü ile bu seçimi geçirmeye özen göstermeliyiz.”

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.