Nedat Türk, Kahramanmaraş’tan 2 Milletvekili Çıkartacağız!

POLİTİKA 09.05.2023 - 13:13, Güncelleme: 09.05.2023 - 13:30
 

Nedat Türk, Kahramanmaraş’tan 2 Milletvekili Çıkartacağız!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nedat Türk, genel seçimlere sayılı günler kala fisiltihaber.com.tr adresine konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nedat Türk, “Vatandaşlarımız bize gönül rahatlığıyla oy versinler. Hesapları BPP bozmuştur. Biz şehrimizde en az 2 milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz.Buna halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühten dolayı inanıyoruz.”dedi.  İşte Nedat Türk’ün o açıklamaları:  “BÖYLE BİR TEVECCÜH GÖRMEDİK” 25 yıldır büyük birlik partisindeyim. Merkez ilçe başkanı il başkanlığı yaptım. Daha önce iki defa milletvekili seçimlerine girdim.  Hiçbir seçimde ve özellikle Türkoğlu ilçesinde şehir merkezinde bizlere böyle bir teveccüh gösterildiğine rastlamadım. Aleni ve açık olarak partimize oy vereceklerini ifade ediyorlar. “ALPEREN KURTARMA EKİPLERİ ŞEREF MADALYASI ALDI!” Bilindiği üzere bizim Alperen kurtarma ekiplerimiz var. Depremin ilk gününden itibaren tüm deprem bölgelerinde çalışmalarını yürüttüler.  Çok büyük çalışmalara imza attılar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan şeref madalyası aldılar.  Şehrimizde 77 vatandaşlarımızı enkazdan sağ çıkardılar. Arama kurtarma çalışmaları sona erdikten sonra Onkişubat Belediyesiyle organik olarak koordinasyon merkezi kuruldu. Burada vatandaşlarımıza yardımlar ettiler. Kahramanmaraş’ta da 4 adet Muhsin Yazıcıoğlu çadır kent’ti kurdu. Bu çadır kenttin de kalan vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları Alperen Ocakları tarafından karşılandı.  “HESAPLARI BPP BOZMUŞTUR” Vatandaşlarımız bize gönül rahatlığıyla oy versinler. Hesapları BPP bozmuştur. Biz şehrimizde en az 2 milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz. Buna halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühten dolayı inanıyoruz.   
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nedat Türk, genel seçimlere sayılı günler kala fisiltihaber.com.tr adresine konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nedat Türk, “Vatandaşlarımız bize gönül rahatlığıyla oy versinler. Hesapları BPP bozmuştur. Biz şehrimizde en az 2 milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz.Buna halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühten dolayı inanıyoruz.”dedi. 

İşte Nedat Türk’ün o açıklamaları: 

“BÖYLE BİR TEVECCÜH GÖRMEDİK”

25 yıldır büyük birlik partisindeyim. Merkez ilçe başkanı il başkanlığı yaptım. Daha önce iki defa milletvekili seçimlerine girdim.  Hiçbir seçimde ve özellikle Türkoğlu ilçesinde şehir merkezinde bizlere böyle bir teveccüh gösterildiğine rastlamadım. Aleni ve açık olarak partimize oy vereceklerini ifade ediyorlar.

“ALPEREN KURTARMA EKİPLERİ ŞEREF MADALYASI ALDI!”

Bilindiği üzere bizim Alperen kurtarma ekiplerimiz var. Depremin ilk gününden itibaren tüm deprem bölgelerinde çalışmalarını yürüttüler.  Çok büyük çalışmalara imza attılar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan şeref madalyası aldılar. 

Şehrimizde 77 vatandaşlarımızı enkazdan sağ çıkardılar. Arama kurtarma çalışmaları sona erdikten sonra Onkişubat Belediyesiyle organik olarak koordinasyon merkezi kuruldu. Burada vatandaşlarımıza yardımlar ettiler. Kahramanmaraş’ta da 4 adet Muhsin Yazıcıoğlu çadır kent’ti kurdu. Bu çadır kenttin de kalan vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları Alperen Ocakları tarafından karşılandı. 

“HESAPLARI BPP BOZMUŞTUR”

Vatandaşlarımız bize gönül rahatlığıyla oy versinler. Hesapları BPP bozmuştur. Biz şehrimizde en az 2 milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz. Buna halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühten dolayı inanıyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.