Tekerek, Kahramanmaraş’tan en az 3 milletvekili çıkartacağız!

POLİTİKA 27.04.2023 - 20:30, Güncelleme: 27.04.2023 - 20:30
 

Tekerek, Kahramanmaraş’tan en az 3 milletvekili çıkartacağız!

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Süleyman Tekerek, yaklaşan 14 Mayıs genel seçimleri öncesi fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Tekerek, “Daha önce söylediğimiz 3 milletvekili iddiamızın arkasındayız. Hatta 4 milletvekili çıkartma düşüncesi bizleri umutlandırmıştır.”dedi.  İşte Süleyman Tekerek’in o açıklamaları: “ “Adaylarımıza büyük ilgi var!” Vatandaşlarımız Milletvekili adaylarımıza karşı büyük bir özveriyle bakıyor. Çünkü bizim adaylarımız yerli ve millidir. Yani şehirde doğup büyüyen ve yaşayan kişilerdir. Vatandaşlarımızın vermiş olduğu bu özveriyi boşa çıkarmayacağız. Onlara mahcup olamama adına yoğun bir şekilde saha çalışmalarını sürdürüyoruz.  “İnsanlarımız her şeyin farkındalar” Şehrimizde hala dokunulmamış göçükler var. Vatandaşlarımız her şeyin farkındalar. Her şeye yaşayarak şahit oldular. Bu düzenin böyle gitmemesi gerektiğinin farkındalar. Yaşanılan deprem sonrası enkaz kaldırma çalışmaları bir yandan devam ediyor Ama maalesef bu enkaz kaldırma çalışmalarında hiçbir Kahramanmaraşlı bir firma bulunmuyor. Bu sorunun giderilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bizim yerli firmalarımızda bu çalışmalarda yer almaları gerekiyor. Ben birbirinden değerli milletvekili adaylarımızı vatandaşlarımıza emanet ediyorum.”   
İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Süleyman Tekerek, yaklaşan 14 Mayıs genel seçimleri öncesi fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Tekerek, “Daha önce söylediğimiz 3 milletvekili iddiamızın arkasındayız. Hatta 4 milletvekili çıkartma düşüncesi bizleri umutlandırmıştır.”dedi. 

İşte Süleyman Tekerek’in o açıklamaları: “

“Adaylarımıza büyük ilgi var!”

Vatandaşlarımız Milletvekili adaylarımıza karşı büyük bir özveriyle bakıyor. Çünkü bizim adaylarımız yerli ve millidir. Yani şehirde doğup büyüyen ve yaşayan kişilerdir. Vatandaşlarımızın vermiş olduğu bu özveriyi boşa çıkarmayacağız. Onlara mahcup olamama adına yoğun bir şekilde saha çalışmalarını sürdürüyoruz. 

“İnsanlarımız her şeyin farkındalar”

Şehrimizde hala dokunulmamış göçükler var. Vatandaşlarımız her şeyin farkındalar. Her şeye yaşayarak şahit oldular. Bu düzenin böyle gitmemesi gerektiğinin farkındalar. Yaşanılan deprem sonrası enkaz kaldırma çalışmaları bir yandan devam ediyor Ama maalesef bu enkaz kaldırma çalışmalarında hiçbir Kahramanmaraşlı bir firma bulunmuyor.

Bu sorunun giderilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bizim yerli firmalarımızda bu çalışmalarda yer almaları gerekiyor. Ben birbirinden değerli milletvekili adaylarımızı vatandaşlarımıza emanet ediyorum.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.