Başkan Kara’dan Ramazan bayramı mesajı!

YEREL HABERLER 20.04.2023 - 21:34, Güncelleme: 20.04.2023 - 21:35
 

Başkan Kara’dan Ramazan bayramı mesajı!

Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kara, “Rahmet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakarak; millet olarak muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk.”dedi. İşte Kara’nın o mesajı, “Rahmet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakarak; millet olarak muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Asrın felaketinin yaralarını, devlet-millet el ele, omuz omuza vererek, asrın dayanışmasıyla saracağız inşallah. Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor; bu güzel ve anlamlı günlerin tüm gönüllere, milletimize ve tüm İslam alemine huzur, saadet ve selamet getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun.”  
Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kara, “Rahmet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakarak; millet olarak muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk.”dedi.


İşte Kara’nın o mesajı, “Rahmet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakarak; millet olarak muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Asrın felaketinin yaralarını, devlet-millet el ele, omuz omuza vererek, asrın dayanışmasıyla saracağız inşallah.

Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor; bu güzel ve anlamlı günlerin tüm gönüllere, milletimize ve tüm İslam alemine huzur, saadet ve selamet getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun.”

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.